IT, Important

Cluj-Napoca, magnet pentru talentele IT: O nouă companie angajează 100 de specialiști în IT

O nouă companie angajează 100 de specialiști în IT

Compania de tehnologie rinf.tech anunță deschiderea unui sediu la Cluj, acesta fiind al treilea birou, în Romania. Compania precizează că are 100 de poziții deschise pe piața IT, scrie economedia.ro.

Noul spațiu de lucru din Cluj Business Campus poate găzdui până la 100 de ingineri software.

„Comunitatea de Rinfers” locală a crescut constant în ultimii ani, numărând peste 60 de angajați numai în Cluj.

Rinf.tech are ca obiectiv angajarea de specialiști pentru 100 de poziții noi, atât pentru lucrul de acasă, cât și de la sedii, care urmează să fie recrutați în România, până la sfârșitul acestui an. rinf.tech mai are birouri în România în București și Timișoara.

Biroul nou deschis din Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech. Compania are deja o prezență puternică atât în România, cât și pe piețele europene și americane, cu birouri și centre de livrare în Berlin, Kiev, Istanbul, Sofia, Guadalajara și Detroit.

rinf.tech oferă servicii de consultanță tehnologică și soluții de inginerie personalizate pentru software în domeniile auto, aplicațiilor și produselor de afaceri și R&D Embedded.

Fondată în 2006, rinf.tech este o organizație de 600 de angajați cu sediul central în București (România) și birouri și centre de livrare răspândite pe două continente – Europa și America de Nord.

Piața IT de la Cluj, cea mai mare din România, după București, și care a crescut constant în anii recenți, se confruntă cu turbulențe pe piața muncii, în contextul concedierilor operate în ultimele luni de giganți din sectorul Tehnologiei la nivel global.

Photo by Austin Distel on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de