IT, Important

Începe-ți cariera în IT cu programul ‘Informatică Aplicată și Programare’ derulat la Cluj

Vrei să lucrezi în domeniul IT? Înscrie-te la cursul de reconversie profesională oferit de Universitatea Tehnică din Cluj

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează o nouă sesiune a programului postuniversitar „Informatică Aplicată și Programare”, destinat celor care doresc să își înceapă cariera în domeniul IT.

Programul, care începe în octombrie 2023, oferă o serie de avantaje care îl fac accesibil și atractiv pentru o gamă largă de candidați.

Programul este structurat pe o perioadă de doi ani, împărțită în patru semestre, cu o taxă anuală de 3280 de lei. Cursurile sunt flexibile, fiind programate după ora 17:00 și în weekend-uri, pentru a se potrivi cu programul ocupat al studenților.

În plus, toate resursele de formare sunt disponibile online, ceea ce înseamnă că studenții pot participa la cursuri indiferent de locul în care se află.

Un alt aspect important al programului este accentul pus pe aplicarea practică a cunoștințelor. Studenții vor avea ocazia să dezvolte mici aplicații care îi vor ajuta să înțeleagă conceptele și să se familiarizeze cu limbajele de programare. În plus, vor avea posibilitatea de a realiza proiecte interesante prin stagii derulate de firme de IT partenere.

Programul include și tutoriale video, care reprezintă unul dintre punctele forte ale acestuia. Acestea oferă suport exact atunci când studenții au nevoie de el, în fiecare aplicație pe care o rezolvă.

Preînscrierile pentru programul „Informatică Aplicată și Programare” încep din 10 iulie, ora 20:00. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial al programului: https://www.infoap.ro/.

Mai multe detalii despre acest program:Lasă un răspuns

Site creat de