Studentie, Important

Clujeanca Paula Culda a participat la una din cele mai mari conferinţe de leadership din lume

Paula Culda

Paula Culda-Drăgușin, în vârstă de 23 de ani, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Din luna septembrie a anului trecut, Paula lucrează ca şi avocat, însă pe lângă această meserie clujeanca este şi Teacher, Speaker şi Coach Certificat John Maxwell Team.

Tânăra avocată s-a aflat săptămâna trecută în Orlando, Florida – Statele Unite ale Americii unde a participat la una din cele mai mari conferinţe de leadership din lume susţinută de cunoscutul speaker american John Maxwell. Acesta dezvoltă de ani buni o echipă de speakeri şi în România, iar Paula Culda-Drăgușin a devenit, odată cu participarea la conferinţa din Orlando, cea mai tânără membră a John Maxwell Team România.

Paula a povestit pentru cluju.ro cum a ajuns să facă parte din această echipă şi cum a fost experienţa sa în Statele Unite ale Americii:

12894308_10209347450462682_714066121_oDacă cineva mi-ar fi spus acum patru ani că eu voi merge în SUA la o conferinţă de leadership, cel mai probabil aş fi avut parte de o porţie bună de râs. Proaspăt întoarsă din SUA, pot să spun cu mâna pe inimă „niciodată să nu spui niciodată!

Anul 2013 este momentul în care eu am făcut cunoştinţă cu echipa John Maxwell Team şi cu materialele de care beneficiezi ca urmare a înscrierii în această echipă. A fost momentul în care eu am pus mâna pe primele cărţi de dezvoltare personală şi pe primele cărţi de leadership.

Liliana, mama mea, era deja life şi business coach de ceva vreme şi, nu de puţine ori, a încercat să îmi arate cât de important este să te dezvolţi tu, ca persoană, şi mai apoi să îi ajuţi şi pe cei din jurul tău să facă acest lucru.

Aş putea să număr pe degete copiii care îşi ascultă părinţii din prima şi, evident, nu puteam eu să fac excepţie. La început nici nu vroiam să aud de „încă o şcoală”…dar, totuşi, îmi doream să cresc. Aşa fiind, după puţin timp am acceptat provocarea ei şi am ales să fac parte din echipă.

Din primul moment în care am început să ascult cursurile de pe platformă şi să citesc cărţile lui John am ştiut că am luat decizia cea mai bună. Am trecut pur şi simplu de la fata care nu prea citea, la cea care devora pur şi simplu cărţile lui John Maxwell. Petreceam ore întregi pe platforma universităţii online ascultând cursurile…. şi făceam toate acestea din plăcere.

Şi uite aşa, după 3 ani de când s-a întâmplat acest lucru, eu m-am schimbat radical şi, implicit, şi viaţa mea. Este un proces de schimbare care continuă şi care mă face să am rezultatele pe care mi le doresc.

De atunci am participat la 2 evenimente de certificare naţionale şi la un eveniment internaţional, care tocmai a avut loc în Orlando, Florinda.

12884606_10209347434582285_1093591112_n1800 oameni dornici să înveţe, John Maxwell şi mulţi alţii pe scenă, energie incredibilă şi informaţii preţioase.

Au fost câteva zile intense în care am cunoscut oameni minunaţi şi poveşti de viaţă incredibile. Am învăţat despre leadership, public speaking, coaching şi vânzări, toate acestea de la John Maxell, Paul Martinelli, omul care mie mi-a schimbat viaţa, şi profesorii universităţii: Roddy Galbraith, Christian Simpson, Ed DeCosta, Scott Fay, Melissa West Zile.

Invitatul special a fost Nick Vujicic, omul fără membre. Imagnineaza-ţi cum e să vină el şi să îţi spună că, în viaţă, nu există scuze …şi ca tine doar de tine să îţi îndeplineşti visele.

Doar când mă gândesc la experienţa de care am avut parte acolo mi se face pielea de găină şi îmi vine să fug cât pot eu de repede să îmi caut bilet pentru la anul când am să fiu din nou în sală.

Cred că în viaţa noastră există câteva „puncte de cotitură” care provoacă o schimbare uriaşă. Ei bine, clar pentru mine acesta a fost unul dintre ele.

Am venit acasă extrem de determinată şi pusă pe treabă şi acum lucrez la lansarea următoarelor mele proiecte.
12498936_10209347433182250_2106638908_nPagina mea de Facebook Paula Culda a fost lansată şi urmează să fie lansat şi site-ul companiei pe care am înfiinţat-o împreună cu mama mea (www.cdpconsulting.ro). CDP Consulting, adică Liliana Culda şi cu mine, urmează să organizeze o serie de evenimente atât live cât şi online. Mai multe detalii despre toate acestea vor apărea pe reţelele de socializare.

Poate vă întrebaţi de ce iubesc eu atât de mult echipa John Maxwell Team. Ei bine, pe lângă calitatea informaţiilor transmise în cadrul cursurilor de care beneficiem pe platforma online, pe lângă aceste evenimente naţionale şi internaţionale care îţi aduc un plus de valoare extraordinar, iubesc oamenii din această echipă. Ne susţinem reciproc, ne încurajăm, ne facem să ne dorim să depăşim orice limite şi ne bucurăm împreună de rezultatele pe care fiecare membru al echipei le are.

Am avut ocazia să intru în contact cu mai multe programe de dezvoltare personală, dar, din punctul meu de vedere nici unul dintre acestea nu se poate compara cu John Maxwell Team.

În final nu pot să spun decât că dezvoltarea începe tine, cu fiecare dintre noi în parte. Visează mare şi nu uita că orice vis poate să devină realitate atunci când îţi doreşti cu adevărat acel lucru!

12896412_10209347456622836_30904284_o2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de