Social & Cultura

Componentele şi sistemele de distribuţie a energiei electrice se află acum la doar un click distanţă

post de transformare

În 2017, consumatorii industriali pot găsi informaţii despre componentele şi sistemele de distribuţie a energiei electrice pentru afacerea lor direct de pe internet, la un click distanţă fără a mai pierde timp căutând ofertele din uşă în uşă.

În judeţul Cluj, de exemplu, dezvoltarea economică a dus la apariţia a numeroase fabrici care nu pot funcţiona fără un post de transformare propriu. De asemenea, domeniul imobiliar este dependent de sistemele de distribuţie a energiei electrice. Dezvoltatorii imobiliari care au construit locuinţe au preferat să îşi instaleze propriile posturi de transformare, tocmai pentru a evita eventualele probleme care ar putea cauza disconfort clienţilor.


T&D ProElectric este o firmă specializată care poate acoperi nevoile pe care marii consumatori le cauta. Printre produsele pe care le oferă se numără:

  • posturi de transformare;
  • echipamente de medie şi joasă tensiunea.

De asemenea, pe partea de servicii, aceeaşi firmă vine în ajutorul consumatorilor cu:

  • servicii de proiectare de linii electrice aeriene sau în cablu cu tensiuni între 0.4 – 20kV şi posturi de transformare;
  • servicii de consultanţă şi asistenţa tehnică;
  • servicii de mentenanţa preventivă şi corectiva;
  • lucrări de construcţii montaj de instalaţii electrice şi alimentare cu energie electrică la tensiuni între 0.4 – 20 kV;
  • probe şi verificări electrice.

Posturile de transformare prefabricate furnizate de T&D ProElectric se utilizează în rețele electrice trifazate de distribuție de medie tensiune, radiale sau buclate. Posturile de transformare sunt alcătuite din fundație de beton armat, rezistentă la apă și ulei şi anvelopă din beton, integral prefabricată.

Post de transformare, echipamente de medie şi joasă tensiune, celulă stabilitate termică, transformator de putere, tablou joasă tensiune, capete terminale, post de transformare cu acţionare din exterior, AAR sunt, astfel, câteva din serviciile pe care T&D ProElectric le oferă clienţilor.

 Lasă un răspuns

Site creat de