Social & Cultura, Important

Concurs pentru amenajarea și decorarea cu instalații luminoase a străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca

lights on cluj

Asociația Daisler, Daisler Print House și Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță lansarea celui de-al doilea concurs public cu privire la amenajarea și decorarea cu instalații luminoase a străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca pentru sezonul rece 2016. Miza concursului rămâne aceeași ca anul trecut: 1.000 de euro pentru proiectul câștigător și șansa ca proiectantul să-și vadă visul transformat în realitate.

Dacă ţi-ai spus mereu că ai simţ estetic şi poţi face o treabă bună în amenajarea spaţiului public de sărbători, aceasta este şansa ta. Apucă-te de treabă şi trimite-ne proiectul tău până pe 21 octombrie 2015. Un juriu special îl va evalua şi dacă îndeplineşte câteva criterii simple, atunci proiectul tău poate deveni realitate, iar tu poţi câştiga 1.000 de euro.

Dacă anul trecut nouă proiecte au ajuns în fața juriului și s-au întrecut pentru premiul oferit în cadrul competiției, în 2016 ne așteptăm la o concurență mult mai mare, mai ales că și locația pusă la bătaie s-a schimbat. Astfel, strada Mihail Kogălniceanu, una dintre cele vechi și boeme străzi ale municipiului așteaptă proiecte îndrăznețe și pline de imaginație pentru a se transforma în luna decembrie într-un punct de interes pentru localnici și turiști deopotrivă.

Proiectul „Snowballs” care anul trecut a câștigat premiul pus în joc va fi reimplementat în această iarnă în Piața Mihai Viteazu din oraș.

Lights On este primul concurs dedicat amenajării spațiului public în preajma sărbătorilor de iarnă organizat la nivelul țării..

Platforma pe care se va desfășura competiția este concurs.daisler.ro.

Componența juriului va fi anunțată în scurt timp pe aceeași platformă. Juriul va reuni personalități locale și specialiști în mai multe domenii. Președintele juriului rămâne arhitectul-șef al municipiului, Ligia Subțirica.

Premiul de 1.000 de euro este oferit de Asociația Daisler și Daisler Print House, una dintre cele mai dinamice case de tipărituri din municipiul Cluj-Napoca, dedicată dezvoltării comunității din care provine. Concursul din această toamnă continuă seria de evenimente și manifestări dedicate comunității, una dintre amprentele profesionale ale Daisler Print House.

Daisler Print House este marcă înregistrată a SC Rilandi Soft SRL.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să-l contactați pe Ionuț Sabău, consilier juridic Daisler Print House, la numărul de telefon 0735 522 683 sau email: juridic@daisler.roLasă un răspuns

Site creat de