Studentie, Important

Discuții despre schimbările climatice la Cluj: Tinerii se adună la Youth Speak Forum

Youth Speak Forum

Nu știi ce să faci în noiembrie? Hai la Youth Speak Forum să-ți faci vocea auzită, duminică, pe 12 noiembrie, iar apoi, ne întâlnim luni, pe 13 noiembrie, la World Largest Lesson!

Toamna aceasta, peste 100 de tineri se vor aduna în aceeași încăpere împreună cu companiile și organizațiile partenere pentru a discuta despre cum afectează schimbările climatice viitorul muncii și despre acțiunile pe care orice individ le poate face pentru a contribui la crearea unui viitor mai verde.

Agenda Youth Speak Forum

AIESEC în Cluj-Napoca organizează evenimentul Youth Speak Forum, pentru a doua oară după pandemie, în format fizic în Cluj-Napoca. La baza evenimentului sunt două dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD-12 și ODD-13), Consumul și Producția Responsabile și Acțiunea Climatică. Tinerii au ocazia să participe la keynote-uri, workshop-uri și discuții interactive ținute de partenerii noștri care aplică zilnic metode în direcția sustenabilității.

Alături de participanții de la Youth Speak Forum vrem să aducem o schimbare în comunitate și să discutăm despre problemelor actuale cu care ne confruntăm în comunitate. În cadrul evenimentului tinerii vor primi informațiile necesare despre cum putem fiecare, individual, și împreună, să construim un viitor mai verde.

Vom discuta despre schimbările climatice, consumul sustenabil și impactul acestora asupra noastră și asupra companiilor, vom afla cum abordează ele sustenabilitatea și cum pot tinerii să ajute la crearea unui viitor mai verde. Mai mult tinerii vor avea ocazia să primească răspunsurile la curiozitățile pe care le au, să-și extindă perspectivele și să își facă ideile auzite.

A doua zi, urmează World Largest Lesson, inițiativă educațională marca Project Everyone, prin care sunt promovate Obiectivele de Dezvoltare Durabilă de la ONU. Prin această inițiativă ne propunem să ținem un workshop interactiv în școlile din Cluj-Napoca despre ce am învățat la Youth Speak Forum. Elevii vor învăța cum pot să consume mai responsabil și să introducă schimbări semnificative în viața lor de zi cu zi, astfel încât să devină tineri responsabili.  Ne dorim să impactăm peste 1000 de elevi împreună în crearea unui viitor mai bun.

AIESEC în Cluj-Napoca așteaptă la eveniment toți tinerii interesați și dornici să se implice în aducerea unui schimbări, prin acțiunile pe care le pot întreprinde zilnic. Schimbarea poate începe cu tine chiar prin participarea ta!

Înscrie-te aici: https://bit.ly/ÎnregistrareYouthSpeakForumPartners.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate!Lasă un răspuns

Site creat de