Timp liber, Important

Doar câteva ore până la debutul Electric Castle. Cum arată curtea Castelului Banffy (VIDEO)

19800967 1380070442107694 5238782924741696892 o

Curtea castelului Banffy din localitatea Bontida este un adevarat furnicar cu doar cateva ore inainte de inceperea celei de-a cincea editii a Festivalului Electric Castle.

Aproape 1000 de persoane, printre care tehnicieni, sunetisti, barmani dar si sute de voluntari au muncit in ultimele zile la foc continuu, pentru ca miercuri sa inceapa distractia. Organizatorii au amplasat noua scene pe domeniul de 22 de hectare in care se desfasoara festivalul, scene pe care vor urca nu mai putin de 250 de artisti, printre care Deadmau 5, Franz Ferdinand, Alt-J, Trentemoller, Paul Van Dyk sau House of Pain.

In cele cinci zile de festival, la Bontida sunt asteptati peste 135 000 de oameni, iar 10 000 dintre ei se vor putea caza in camping-urile puse la dispozitie de organizatori. Restul se vor putea indrepta spre curtile localnicilor, care pentru aproximativ 30 lei/noapte isi pun la dispozitie spatiul verde din jurul caselor.

Campingul se va deschide miercuri de la ora 13, iar accesul in curtea interioara a castelului se va face incepand cu ora 18. Organizatorii le recomanda festivalierilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun, avand in vedere afluxul mare de persoane care vor veni la Bontida. Mai mult decat atat, in sprijinul Electric Castle vin si cei de la CFR, a caror trenuri vor opri zilele acestea si in gara Bontida, indiferent de rangul lor.

Desi temperaturile din aceste zile au depasit frecvent 30 de grade Celsius, nu este exclus ca vremea sa se schimbe brusc, tocmai de aceea este important sa aveti la voi pelerine de ploaie si cizme de cauciuc.

Oricum, in acest an spatiile acoperite din incinta festivalului au o capacitate mult mai mare fata de editiile precedente, putand adaposti de ploaie  mii de persoane. Este interzis accesul in incinta festivalului cu arme albe, dar si cu bauturi alcoolice aduse din exterior.

Mai mult decât muzică bună la Electric Castle 2017. Organizatorii pregătesc numeroase surprize

„The Weather Policy” la Electric Castle: polița de vreme faină, cu acoperire în fapte buneLasă un răspuns

Site creat de