Din Zona

Drumul Naţional 1 Floreşti – Cluj-Napoca intră în reparaţii capitale din 15 septembrie

floresti dormitor al clujului

Drumul Naţional 1 (DN1), mai exact porţiunea de şosea de pe raza comunei Florești, va intra în reparații capitale.

Lucrările vor începe pe 15 septembrie şi vor fi realizate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

Administratorul DN1 – E60 (strada Avram Iancu din Floreşti), CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea căii de comunicaţie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va începe după 15 septembrie, când formalităţile de achiziţii publice vor fi finalizate.

Va fi vorba de strat nou de asfalt şi marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole.

Da, poate că nu e tocmai cea mai bună perioadă, da, va fi un strop de deranj, însă reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din ţară, de altfel) nu se poate executa fără un deranj.

Sunt însă absolut convins că noi, administraţia locală, alături de Poliţia Locală, DRDP şi mai ales Poliţia Naţională, vom găsi soluţii care să limiteze cât mai mult posibil deranjul”, a transmis pe Facebook primarul comunei Florești, Horia Șulea.

O stradă din Cluj-Napoca va deveni prima stradă „SMART” din România

Vă reamintim că DN1, la intrare în Cluj-Napoca dinspre Florești, este cea mai aglomerată șosea din România.

Pe această porţiune de drum a fost înregistrat un record de 74.258 de vehicule pe zi, valoare cu mult superioară oricărei valori înregistrate anterior pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrăzi din România.

Florești – cartier sau „dormitor” al Clujului?5 Comments

  1. Serios?? Nu zic ca n-ar fi nevoie – ar fi MARE nevoie de LARGIREA drumului cu pricina plus a multor altora din zona, dar NU de strat nou de asfalt, marcaje si rigole !!! Asta suna exact a spalare de bani !
    Si de ce e nevoie sa se faca asta dupa ce incepe scoala??? Nu se putea peste vara, cand multa lume e plecata in concedii si copiii nu au nevoie sa ajunga la ora 8 dimineata la scoala? Inainte trebuia sa plecam cel tarziu la 7 din Floresti ca sa ajungem la 8 la scoala in oras, acum la cat va trebui sa plecam, la 6?? Aveti idee cati oameni din Floresti trebuie sa ajunga la scoala si la servici in Cluj, IN FIECARE DIMINEATA ?? „un strop de deranj”…

  2. Toata vara ce mama masii au facut? Asa, dupa ce incepe scoala si facultatea, astia se apuca de asfaltat. Bine ca tota vara o freaca si toamna lucreaza. Apropo de asta, o sa asfalteze pe ploaie si frig sau cand vin astea o sa se opreasca pana anul viitor?Cu o asemenea mentalitate te miri ca merge tara asta cum merge…

  3. Autorităților menționate mai sus, sunteți niște javre, niște grămezi de incompetenți . Construiți rute ocolitoare înaintea inceperii lucrărilor, nu luați decizii fără dezbateri serioase in prealabil . Nu mai spălați bani, nu mai fiți hoți, lăsați oameni capabili in locul vostru dacă nu va duce mintea la ceva practic .

Lasă un răspuns

Site creat de