Din Oras

Evidenta Populatiei Cluj

Evidenta Populatiei Cluj

Evidenta Populatiei Cluj este un departament din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca care se ocupa de procesarea documentelor de stare civila si stabilirea domiciliului pentru locuitorii orasului.

Acest departament este abilitat sa ofere servicii complete pentru inregistrarea, actualizarea si mentinerea evidentei persoanelor cu domiciliul in municipiul Cluj-Napoca.

Printre serviciile oferite de Evidenta Populatiei Cluj se numara:

  • Eliberarea certificatului de nastere
  • Eliberarea certificatului de casatorie
  • Eliberarea certificatului de deces
  • Eliberarea certificatului de divort
  • Inregistrarea si actualizarea actelor de stare civila
  • Stabilirea domiciliului

Daca ai nevoie de oricare dintre aceste servicii, nu ezita sa contactezi Evidenta Populatiei Cluj.

Personalul lor profesionist te va ajuta sa iti indeplinesti toate obligatiile legale in ceea ce priveste evidenta de stare civila si stabilirea domiciliului.

Documentele se pot obține online?

Specificul muncii cu datele personale ale cetățenilor, în conformitate cu prevederile legale, obligă ca realizarea acestor servicii publice să se facă exclusiv în prezența solicitanților și, după caz, a altor persoane, pentru a certifica în fața ofițerului de stare civilă sau a funcționarului de evidența populației veridicitatea documentelor prezentate și a situațiilor asumate.

Acesta este motivul pentru care cererile-tip necesare acestor tipuri de documente nu pot fi făcute online, singura modalitate de pregătire în prealabil a acestora fiind completarea și listarea de la domiciliu, înainte de a vă prezenta la ghișee pentru a depune solicitarea și actele aferente acesteia.

Date de contact:

str. Moților nr.3, 400001 Cluj-Napoca
0264 984

Mai multe detalii aici.

Image by aymane jdidi from PixabayLasă un răspuns

Site creat de