Din Oras

Registratura Primaria Cluj

Registratura Primaria Cluj

Registratura Primaria Cluj este un serviciu important oferit cetatenilor din Cluj-Napoca, care le permite sa isi rezolve diverse probleme administrative intr-un mod eficient si convenabil. Este locul unde puteti depune cererile si documentele necesare pentru diferite proceduri administrative, cum ar fi obtinerea unui act de identitate, inmatricularea unei masini sau obtinerea unui aviz de construire.

Personalul din Registratura Primaria Cluj este pregatit sa va ofere asistenta si informatii utile pentru a va putea duce la bun sfarsit procedurile administrative. De asemenea, puteti obtine formularele necesare si puteti plati taxele aferente diferitelor servicii prin intermediul Registraturii Primaria Cluj.

In plus, Registratura Primaria Cluj ofera posibilitatea de a programa online o întâlnire, astfel incat sa puteti veni la ghiseu fara a pierde timpul asteptand la coada. Acest serviciu este disponibil pe site-ul Primariei Cluj-Napoca, unde puteti gasi si mai multe informatii utile despre alte servicii oferite de Primarie.

In concluzie, Registratura Primaria Cluj este un serviciu esential pentru cetatenii din Cluj-Napoca, care le permite sa isi rezolve diverse probleme administrative intr-un mod rapid si convenabil. Daca aveti nevoie de ajutor cu orice procedura administrativa, nu ezitati sa va prezentati la Registratura Primaria Cluj, unde personalul va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Aici puteţi vedea stadiul cererii dumneavoastră la Registratură Primăria Cluj.

Date de contact:

  • strada Moților nr.3, 400001 Cluj-Napoca, Cluj, România
  • registratura@primariaclujnapoca.ro
  • 0264 984
  • 0264 596 030 – Centrala telefonica


Site creat de