Timp liber, Important

Începe Music Outdoor Experience! Primul festival cu obiectiv turistic din România are loc pe Valea Drăganului

Music Outdoor Experience

Mâine, 28 iulie, începe Music Outdoor Experience (MOX), un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Anul acesta sărbătorim 5 ani de MOX, sărbătorim voia bună, hamacele, ieșitul cu cortul, muzica în vârf munte, apusurile de soare, cerul înstelat, aerul curat, distracția și multe alte experiențe ce le-am trăit în tot acest timp. Tocmai de aceea ne-am decis ca odată cu toate acestea să promovăm o zonă nouă, o zonă mai aproape de inima Pământului, un loc superb, Valea Drăganului.” a declarat PR-ul festivalului, Marius Bugeac.

Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la un public de 5.000 de persoane în cele 4 zile ale festivalului. De la 5 artiști în prima ediție, MOX 2016 numără 40 de artiști ce vor urca pe cele două scene ale evenimentului.

Cred că sunt Extraterestru, Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan sunt doar o parte din lineup-ul final. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Citeste si: 5 motive pentru care să mergi anul acesta la MOX (Music Outdoor eXperience)

PROGRAMUL pe zile:

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanță de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.  Este exact cum spune numele, o experiență.

Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului. Biletele se mai pot achiziționa de la:

Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca)

Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca)

Kingpin Shop (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca)

Caffeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca)

La Cizmarie (str. Samuil Micu, nr. 6, Cluj-Napoca)

Samsara Foodhouse (str. Stefan Ludwig Roth, nr. 5, Cluj-Napoca)

Dreamer’s Pub (str. Transilvaniei, Aiud)

Bilete online: www.biletmaster.ro

Pentru mai multe informații: www.facebook.com/musicoutdoorexperienceLasă un răspuns

Site creat de