Social & Cultura, Important

Inedit la Cluj-Napoca: sesiuni de terapie cu alpace pentru copiii cu dizabilități

terapie alpaca cluj

Asociația „Dog Assist” din Cluj-Napoca a anunţat că în perioada imediat următoare vor începe sesiunile de terapie alături de animale speciale: alpaca.

Astfel, două exemplare de Alpaca se alătură astfel câinilor de terapie și animalelor rezidente de la Centrul Dog Assist, pentru a oferi zâmbete și sprijin celor care au nevoie.

„Dragi prieteni,

Anul nou vești bune are. Pentru că suntem dedicați beneficiarilor noștri, dar și întregii comunități, facem eforturi constante pentru a fi mai bine pregătiți, dar și pentru a oferi programe inovative și de cea mai înaltă calitate.

În acest sens, suntem bucuroși să vă anunțăm că, din acest an, începem încă un capitol – Terapie și activități educative asistate de Alpaca – pas pentru care ne pregătim de câțiva ani.

Două exemplare de Alpaca se alătură astfel câinilor de terapie și animalelor rezidente de la Centrul Dog Assist, pentru a oferi zâmbete și sprijin celor care ne trec pragul, dar și celor pe care îi vizităm.

Fiind un proiect amplu al Asociației, dorim să mulțumim partenerilor noștri de la AEGON Romania, care ne sunt alături la bine și la greu, dar și specialiștilor din cadrul Directia Sanitar Veterinara Cluj, care au avut răbdarea să ne îndrume pe tot parcursul procedurilor de înregistrare sanitar-veterinară și, nu în ultimul rând, îi mulțumim doctorul veterinar Gabi Todorean pentru grija ce le-o poartă animalelor noastre.

Vă așteptăm curând în vizită”, a transmis Asociația „Dog Assist” din Cluj-Napoca.

Citeşte mai multe despre Asociaţia „Dog Assist” într-un reportaj realizat de cluju.ro:Lasă un răspuns

Site creat de