Important, Studentie

Junior Summer University 2024, cea mai mare universitate de vară din sud-estul Europei, va avea loc la Cluj

Junior Summer University 2024

Junior Summer University 2024 este prima și cea mai mare universitate de vară din sud-estul Europei, demarată în premieră în anul 2008 în Cluj-Napoca, care oferă anual posibilitatea a peste 300 de elevi de clasa a XI-a să experimenteze viața de student timp de 2 săptămâni. 

Junior Summer University 2024 va avea loc în perioada 17 – 31 iulie

            Pentru cea de-a XVII-a ediție a proiectului, înscrierile vor fi pe parcursul a două săptămâni, între 22 martie și 5 aprilie. Elevii interesați se vor putea înscrie pe platforma site-ul oficial, jsu.ro,  unde vor fi afișate toate informațiile necesare cu privire la înscriere, documentele necesare, precum și listele participanților selectați.  

            Participanții vor fi cazați în Complexul Studențesc Hașdeu, iar mesele vor fi servite la Cantina din același complex. În cadrul JSU, participanții vor lua parte la cursurile uneia dintre facultățile pe care și le-au ales în formularul de înscriere. Vor fi 17 facultăți dintre care fiecare participant va putea participa la minim cursurile de la o singură facultate, dar va exista o prezentare intregrală a tuturor, care se va realiza sub forma unui tur. 

De asemenea, alături de partea academică, participanții se vor bucura și de activități extracurriculare, precum seri de chităreală, film, activități pe echipe în tema conceptului din acest an: “Glowing under the same sun”. Serile sociale nu vor lipsi, acestea fiind caracterizate de comunicare și jocuri de închegare și cunoaștere.

            Taxa de participare este în valoare de 650 RON și va fi achitată la momentul confirmării locului. Aceasta va include masa, cazarea, un welcome pack și materialele necesare pentru cele 2 săptămâni. 

            Organizatorii proiectului sunt studenții din cadrul Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai. OSUBB este cea mai mare organizație la nivel de universitate din Cluj-Napoca, care se implică de peste 27 de ani în comunitatea studențească. Pe lângă reprezentarea studenților, urmărirea și monitorizarea calității mediului universitar, OSUBB organizează numeroase proiecte destinate atât studenților, cât și elevilor care sunt dornici să își desfășoare studiile superioare în Cluj-Napoca.
Lasă un răspuns

Site creat de