Studentie, Important

Junior Summer University – prima și cea mai mare universitate de vară pentru elevi din România va avea loc la Cluj

Junior Summer University - prima și cea mai mare universitate de vară pentru elevi din România va vea loc la Cluj

Aflat la cea de-a XVI-a ediție, Junior Summer University le asigură și vara aceasta, elevilor de clasa a XI-a, experiența vieții de student în Cluj, presărată cu distracție și emoții.

Anul acesta, proiectul se va desfășura în perioada 19 iulie – 2 august 2023, iar înscrierile vor fi deschise din 24 martie până în 19 aprilie.

Oamenii care stau în spatele organizării acestui proiect sunt voluntarii Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai. OSUBB este o organizație studențească care are, de 26 de ani încoace, scopul final de a le oferi studenților UBB o experiență de studenție cu totul unică.

Pentru a-și îndeplini acest scop, OSUBB a organizat numeroase evenimente și proiecte inedite pentru a promova oportunitățile UBB, precum Caravana UBB, Sfertul Academic, TRIX sau UBB FEST.

Scopul Junior Summer University este acela de a-i familiariza pe elevi cu ce înseamnă viața de student. Timp de două săptămâni, elevii vor fi cazați în campusul studențesc, vor lua masa la cantină și vor avea ocazia de a participa la cursurile facultății dorite, dar și la turul facultăților.

Din program nu vor lipsi activitățile extracurriculare. Astfel, serile de chitară în campus, competițiile, jocurile în echipă și petrecerile specifice studenției, vor completa perfect experiența vieții de student.

Taxa de participare la acest proiect este de 620 de lei și va acoperi costurile de masă și cazare pentru cele două săptămâni. Mai mult, anul acesta, elevii vor putea beneficia și de patru locuri scutite de costurile de participare.

Detalii despre procesul de înscriere, dar și despre cum pot elevii beneficia de locurile scutite de costurile de participare, găsiți pe site-ul jsu.osubb.ro.Lasă un răspuns

Site creat de