Timp liber, Important

We Love Retro aduce la Cluj-Napoca legendele muzicii anilor `80 şi `90

smokie we love retro

Cel mai mare retro party din România, We Love Retro, se întoarce vara aceasta la Cluj-Napoca! Luna iunie va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy. Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

Biletele au fost puse deja în vânzare și se pot găsi în rețeaua biletmaster.ro sau în oricare dintre locațiile partenere. Organizatorii au pus la dispoziție și un pachet special de abonamente. Mai multe informații pe: www.transylvaniamusicevent.ro sau www.facebook.com/transylvaniamusicevent.

we love retro 2016Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi <diferiți>, de a oferi publicului un eveniment aparte.Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiștii retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și…alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi.” a declarat Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.

Fie că acum ai 40-50 de ani şi îţi vei aduce de aminte, cu nostalgie, de anii adolescentei sau că acum ai 20 de ani şi îţi aminteşti, tot cu nostalgie, cum te duceau părinţii la chefurile cu muzică pe casete ale lui Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban și No Mercy, We Love Retro este evenimentul de la care nu poţi lipsi în luna iunie.

Anul trecut, 8300 de oameni au participat la „We Love Retro” – cel mai mare Retro Party Live al anului în România. Imagini şi mai multe informaţii de la ediţia de anul trecut găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de