Timp liber, Important

Martin Gore de la Depeche Mode îşi va sărbători ziua de naştere la Cluj, chiar în ziua concertului (VIDEO)

Depeche Mode

Fanii Depeche Mode mai au de aşteptat o singură zi până la mult-aşteptatul concert de la Cluj. Duminică seară, artiştii vor urca pe scenă de pe Cluj Arena, în faţa a 40.000 de oameni. Concertul va fi unul special pentru Martin Gore, deoarece artistul britanic împlineşte 56 de ani.

Salut România! Sunt Martin Gore de la Depeche Mode. Abia aşteptam show-ul de la Cluj, care e chiar de ziua mea! Ne vedem acolo!” a transmis solistul cu o zi înaintea marelui concert.


Peste 160 de oameni din echipă locală şi echipa turneului vor fi pe stadion asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane.

Scena va avea aproximativ 50 de metri lăţime şi alţi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi incepa concertul în jurul orei 20:45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arenă din perioada următoare, în zona vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:

  • În perioada 17 – 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet mai au la dispoziţie foarte puţine opţiuni pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, multe categorii fiind epuizate cu mult timp în urmă.

Concert Depeche Mode la Cluj. Cerinţele britanicilor pe perioada şederii în Cluj-Napoca

Program şi reguli de acces la concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca3 Comments

  1. nu vor sa mai pateasca ce au patit in 2009 cand au trebuit sa amane concertul de la bucuresti si sa il sustina dupa patru ani in 2013 oricum martin gore si andrew fletcher nu au probleme cu sanatatea ci dave gahan mai mult asta din 1993 a inceput la el cand era sa lesine pe scena apoi dupa un an in 1995 soca pe toti fanii depeche mode cand isi taiase venele il si amenintase martin gore pe dave gahan ii spusese ceva de genul daca nu iti bagi mintile in cap dave s-a terminat pentru tine cu formatia depeche mode ne cautam alt solist daca nu devii serios noi adica eu martin gore si andrew fletcher vrem seriozitate in formatie nu un betiv si un drogat ca tine care nu intelege ce vrem noi pentru aceasta formatie si dave gahan a inteles mesajul si a inceput tratamentul inca din 1996 si pe care l-a finalizat in 1997 de atunci nu a mai avut probleme asta pana in 2009 cand i-au reaparut problemele

  2. dar eu cred ca dave gahan nu a inteles atunci mesajul si a dat-o in continuare pe heroina marijuana barbiturice droguri sau alcool

  3. treaba lui dar sa nu se bazeze pe faptul ca daca a fentat de patru ori moartea gata numai pateste sa o tina tot asa ca o sa ajunga lumea sa ii planga de mila dupa aceea

Lasă un răspuns

Site creat de