Uncategorized

Midi este al treilea club din Cluj care efectuează verificări privind siguranţa clienţilor

Reprezentanţii clubului MIDI au anunţat pe pagina oficială de Facebook că în cursul acestei săptămâni se va face o verificare completă privind măsurile de siguranţă. Midi este al treilea club din Cluj, după Boiler şi The Shelter, care ia această decizie ca urmare a tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti.

Club Midi va face în decursul acestei săptămâni o verificare completă a tuturor măsurilor de siguranță împreună cu reprezentanții autorităților de profil, pentru a avea un raport de expertiză care să confirme siguranța clienților.

Situația existentă în acest moment arată în felul următor:
Spațiul este din beton, inclusiv barurile, nu există tavan fals, iar alte materiale folosite sunt metalul și sticla.
Tablourile și rețeaua electrică sunt cu protecție pentru scurtcircuite și foc.
Toate materialele din interior sunt ignifuge, inclusiv mobilierul (canapelele) si buretele de antifonare. Nu doar pe hartie ci și verificate practic.
Club Midi dispune de 5 căi de evacuare în caz de urgență, din care 2 sunt duble, marcate aferent cu semne de culoare verzi [EXIT] care indică ieșirile și rămân aprinse chiar în cazul întreruperii curentului eletric. Ieșirile duc în fața și spatele clădirii, iar din sala principală sunt 3 direcții diferite pentru ieșirile de urgență.
Club Midi deține 2 hidranți cu hidrofor legați direct la rețeaua de apă. De asemenea sunt pregătite 7 extintoare, iar angajații sunt informați asupra planului clădirii și instruiți în ceea ce privește PSI și Protecția Muncii. Există un plan de evacuare în caz de urgență și sunt 5 persoane pregătite să asiste intervenția în caz de incendiu, evacuare și prim ajutor. Verificarea extintoarelor și instruirea personalului se face periodic, conform legii.
Menționăm că avem o confirmare și din partea firmei de paza, care este pregătită și instruită să intervină în caz de urgențe. Sistemul de alarmă al clubului are și buton de panică și buton de alarmă la incendiu.

Club Midi funcționează de 8 ani, timp în care nu au existat situații de urgență” au scris pe Facebook reprezentantii clubului.Lasă un răspuns

Site creat de