Important, Studentie

A mai rămas o lună până când începe Youth Speak Forum 2024

Youth Speak Forum 2024

Cu mai puțin de o lună înainte de debutul Youth Speak Forum 2024, organizatorii evenimentului își intensifică eforturile pentru a pregăti o platformă unde tinerii profesioniști și studenții vor avea ocazia să descopere noi modalități de integrare în mediul de lucru și să își dezvolte competențele profesionale.

Youth Speak Forum 2024 va avea loc pe 24 aprilie

Programat pentru data de 25 aprilie, forumul este organizat de AIESEC Cluj-Napoca și se va concentra pe tema „Youth at Work: Mental Health & Wellbeing”, evidențiind importanța creării unui mediu de lucru sănătos și inclusiv.

Evenimentul va reuni tineri din diverse domenii de studiu, inclusiv studenți și absolvenți recenti, care sunt interesați să afle mai multe despre cum pot găsi locul de muncă ideal, care să corespundă aspirațiilor și nevoilor lor personale. Anunțurile privind partenerii evenimentului și alte detalii importante vor fi făcute publice pe pagina de Facebook a forumului.

Forumul se va axa pe furnizarea de informații valoroase despre cum să lucrezi într-un mediu care promovează bunăstarea și echilibrul între viața profesională și cea personală, un aspect deosebit de important pentru tinerii din generația Z, care își doresc să contribuie la schimbările pozitive în societate și să lucreze pentru companii cu o viziune clară și angajate în binele comunitar.

Participanții la Youth Speak Forum vor avea oportunitatea de a face networking cu reprezentanți ai companiilor de top și de a primi sfaturi valoroase direct de la experții din interiorul diferitelor medii de lucru. Acesta reprezintă un pas important pentru oricine dorește să descopere un loc de muncă care oferă atât satisfacție personală, cât și împlinire profesională.

Pentru eveniment te poți înscrie aici: https://bit.ly/PRYSF24
Lasă un răspuns

Site creat de