IT, Important

O mare companie din Statele Unite ale Americii deschide la Cluj principalul centru IT din Europa

Top 8 companii IT din România | Patru dintre ele sunt din Cluj

Gigantul american de consultanță Marsh McLennan anunță, miercuri, că lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca, care va deveni principalul centru IT al companiei din Europa. Compania țintește peste o sută de noi angajări, scrie economedia.ro.

Marsh McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunități de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analiști de sistem și manageri de proiect.

Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa și va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman.

Cluj-Napoca deține atât infrastructura cât și potențialul uman adecvate pentru a servi drept rampă de lansare pentru inovație la Marsh McLennan” afirmă Attila Takacs, Marsh McLennan Tech Hub Lead. „Suntem încântați că putem crea oportunități de carieră care oferă viitorilor noștri colegi șansa de a face diferența”.

În următoarele luni, Marsh McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spațiu de birouri, cu o suprafață de 1.300 metri pătrați. Sediul va găzdui atât noul centru IT cât și echipa Darwin. Angajații acestui Tech Hub vor beneficia de program de lucru flexibil, telemuncă, 25 de zile libere pe an, posibilitatea de a cumpăra sau vinde zile libere, sau zile libere compensatorii pentru sărbătorile legale care se suprapun cu zilele de weekend.

„Pentru noi, inovația reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Tocmai de aceea, centrul IT de la Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care își doresc noi provocări profesionale.

Marsh McLennan are o prezență de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a a fost primul broker internațional de asigurări care a deschis un birou la București. Compania are venituri anuale care depășesc 20 miliarde de dolari și peste 85.000 de angajați la nivel global.

sursa: economedia.roSite creat de