Important, Studentie

Workshop-uri și sesiuni Q&A: Oportunități pentru studenți la Zilele Carierei Cluj

Zilele Carierei Cluj

Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA) al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează în perioada 16-17 noiembrie 2023 a doua ediție a Zilelor Carierei la UBB.

Evenimentul are scopul de a facilita dialogul între consilieri din mediul universitar și preuniversitar, specialiști de pe piața muncii, alumni și studenți ai UBB.

Oportunități pentru studenții din Cluj la Zilele Carierei

Cea de-a doua ediție, numită „Reconfigurarea traseului”, are ca temă reziliența în carieră. În cadrul evenimentului de două zile, organizatorii invită persoanele interesate la sediul CCOPA (Complex Hașdeu, în Clădirea Restaurantului Studențesc) la o serie de discuții cu profesioniști și cu alumni UBB, iar studenții vor avea șansa de a participa la programe diverse, workshop-uri și sesiuni Q&A.

Mai mulţi consilieri vocaţionali vor fi prezenţi la Zilele Carierei Cluj

Pe parcursul zilei de joi, 16 noiembrie, consilierii vocaționali de la mai multe centre universitare din țară, dar și consilierii din mediul preuniversitar vor participa la panele de discuții despre reziliență în carieră cu Ioana Iuga, Marian Pădure, Alina Fleștea, Dora Crișan și Illyés Magda, dar și la ateliere practice, susținute de Sergiu Maxim și Daniela Dumulescu.

Vineri, 17 noiembrie, atât consilierii, cât și studenții UBB vor avea ocazia să discute cu experți de pe piața muncii în două sesiuni de Q&A, alături de Iulia Câmpean, Dora Crișan și Laura Marton.

În timp ce consilierii vor participa la o sesiune de schimb de experiență, studenții vor putea să-și dezvolte diferite competențe transversale, participând la diferite workshop-uri.

Astfel, studenții pot alege dintre mai multe workshop-uri practice, cum ar fi cel de redactare CV cu Maria Moga, un ghid practic de pregătire pentru interviu cu Monica Lăpăduș, workshop-ul despre networking cu Arcadius Muntean, și cel despre despre motivația în context academic sau profesional de la Ștefania Deac.

Programul detaliat al evenimentului și formularul de înregistrarea pentru Zilele Carierei Cluj se pot consulta accesând link-ul: https://consilierecariera.ubbcluj.ro/zilele-carierei-2023/.
Site creat de