Important, Social & Cultura

Programul ‘Amazing Mom Journey’: O inițiativă revoluționară de susținere a mamelor demarată la Cluj

Amazing Mom Journey

Pe fondul unei realități complexe cu care se confruntă femeile moderne, a luat naștere programul online „Amazing Mom Journey”.

Inițiativa a început din identificarea unei nevoi esențiale – nevoia de susținere, înțelegere și ajutor pe parcursul maternității. Această nevoie, descoperită în majoritatea femeilor cu care fondatorii programului au interacționat, a fost catalizatorul creării unei platforme de sprijin pentru mame.

Femeile, deși recunoscătoare pentru familie, parteneri și carierele pe care le-au construit, se confruntă adesea cu emoții precum singurătatea, vinovăția și neputința de a gestiona noile responsabilități parentale. Dorința de a reveni la job, nevoia de timp personal sau dorul pentru viața de dinainte de copii sunt doar câteva dintre dilemele cu care se confruntă.

Cui se adresează programul „Amazing Mom Journey”

Programul „Amazing Mom Journey” se adresează acestor preocupări, punând femeia în centrul atenției. A fost conceput pentru a oferi beneficii în toate ariile vieții participantei, facilitând un proces de autocunoaștere profundă care ajută la luarea deciziilor aliniate cu nevoile și dorințele personale.

Cum se va desfăşura programul „Amazing Mom Journey”

Structurat pe parcursul a 12 ateliere săptămânale de 90 de minute (30 octombrie – 29 ianuarie), programul include exerciții și momente de reflecție zilnică, încurajând comunicarea constantă între participante. Fiecare participantă este alocată unei partenere din program cu care va comunica zilnic, creând astfel o rețea de sprijin și înțelegere. Suportul personalizat oferit pe toată durata programului asigură că fiecare femeie primește atenția și îndrumarea necesară.

Participantele vor avea oportunitatea de a se cunoaște mai bine, de a analiza viața lor actuală și de a îmbunătăți comunicarea cu cei din jur. Programul încurajează împărtășirea nevoilor și solicitarea sprijinului, promovând o relație mai bună cu corpul și sănătatea personală. Claritatea legată de relația de cuplu, înțelegerea valorilor personale și metodele de eficientizare a timpului sunt alte beneficii cheie oferite de „Amazing Mom Journey”.

Prin crearea unui spațiu sigur și sprijinitor pentru mame, „Amazing Mom” își propune să contribuie la bunăstarea și fericirea participantelor, având impact pozitiv asupra universului familial și dincolo de acesta.

Concluzia că bunăstarea mamei este centrală în dinamica familială este susținută de multiple cercetări contemporane, făcând din „Amazing Mom” un răspuns esențial la nevoile emergente ale societății de azi.

Cum te poţi înscrie la programul „Amazing Mom Journey”

Înscrierea în programul „Amazing Mom” costă 360 de euro. Plata se poate face, însă, şi în rate: 140 euro x 3 luni. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial.

Realizat de Diana Harhătă, Denisa-Adelina Popa și Liana Terec, programul vizează crearea unui spațiu de autocunoaștere și suport pentru mame:

„Chiar dacă suntem la primul copil sau deja ne putem numi mame cu experiență, avem nevoie de tot sprijinul pe care îl putem primi. De bunăstarea și fericirea noastră depinde tot universul familial și nu numai. La această concluzie și adevăr simplu au ajuns cele mai luminate minți contemporane. Psihologii și oamenii de știință s-au pus, din fericire, de acord: mama este centrul familiei și gradul ei de împlinire și satisfacție se reflectă asupra întregii familii.

Am conceput un program menit să îți ofere beneficii în toate ariile vieții. Punându-te pe tine în centru, vei observa cum natural totul se așează și capătă sens.”

Diana Harhătă, cu o experiență bogată în coaching și management, își împărtășește traseul personal și profesional, subliniind importanța sprijinului comunității în realizarea obiectivelor. În calitate de Life&Business Coach, Diana aduce în „Amazing Mom” o perspectivă valoroasă asupra adaptabilității și evoluției personale.

diana harhata

Denisa-Adelina Popa, psiholog și psihoterapeut cu o abordare holistică, își dedică profesia pentru a oferi speranță și echilibru celor din jur. Experiența sa vastă în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie contribuie la abordarea complexă a programului, facilitând un proces de autocunoaștere și vindecare.

denisa adelina popa

Liana Terec, având un fundal diversificat, de la inginerie la coaching, subliniază importanța comunității și a descoperirii de sine în performanță. Experiența sa ca Team Leader și Project Manager se reflectă în structura bine organizată a programului, încurajând interacțiunea și sprijinul reciproc între participante.

liana terecLasă un răspuns

Site creat de