Important, Timp liber

Programul și regulile de acces pentru concertul Lenny Kravitz de la Cluj

Concert Lenny Kravitz, în premieră, în Cluj-Napoca

Doar câteva zile ne mai despart de concertul Lenny Kravitz din Cluj-Napoca. Show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, Raise Vibration.

Ultimele bilete sunt în vânzare pe lennykravitz.emagic.roeventim.roiabilet.ro și în rețelele afiliate.

Programul zilei de 6 mai

Accesul se va face începând cu ora 18:00 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete. Artista Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea show-ului începând cu ora 20:00, urmând ca Lenny Kravitz să urce pe scenă în jurul orei 21.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi unul redus.

Regulile de acces

Organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, porțile fiind semnalizate corespunzător.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Fără actul de identitate, accesul în spațiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj – Napoca

Alte informații generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.

Odată ieșiți din zona de concert, pentru a reveni în sală, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări.

Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

În incinta Sălii Polivalente BTarena, fumatul este strict interzis, mai puțin în zonele special amenajate și marcate. Cei care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.

Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator și terți.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

În incinta Sălii Polivalente, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, înghețată și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Toate barurile, la fel și toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 și 2 ale Sălii Polivalente, precum și în zona de fumători.

Parcare

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de luni.

Bilete

Ultimele bilete pentru concertul Lenny Kravitz pot fi achiziționate de pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro, iabilet.ro și din magazinele partenere, până în ziua evenimentului. În limita disponibilității, acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Polivalente înainte de concert. Casa de bilete se deschide la ora 17:00 și este situată în incinta FORM/SPACE. În ziua evenimentului, biletele se mai pot cumpără și online, DOAR pe www.eventim.ro, până la ora 16:00.Lasă un răspuns

Site creat de