Important, Timp liber

Reminder | Ce (mai) trebuie să ştii înainte să mergi la un festival de muzică

Reminder | Ce (mai) trebuie să ştii înainte să mergi la un festival de muzică

Zilele trecute vă ofeream câteva tips & tricks pentru un festival de neuitat.

Astăzi, reporterul cluju.ro revine cu încă câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre distracția de la un festival, cu atât mai mult cu cât veniți pentru prima dată.

*Se știe că băutura nu are cum să lipsească de la un festival de muzică. Aveți grijă în ce măsură o consumați. Un pahar de bere, un pic de pălincă, un vin sau un shot sunt în regulă. Hai, două! Dar este bine să vă amintiți că dacă întreceți limita, prea puține amintiri veți mai avea de la festival.

*Este foarte important să dormiți câteva ore între concerte. Oboseala dusă la extrem nu priește nimănui şi până la urmă trebuie să ai energie pentru toată noaptea.

Tips & tricks pentru un festival de neuitat

*Ținuta de festival este și ea importantă – încercați să adoptați un outfit fain, ieșit din comun, fancy, cât mai plin de sclipici și de culoare. De obicei se pune accentul pe ținute pe care nu le purtați în viața de zi cu zi. Dar e perfect și dacă apelați la simplul outfit format din teneşi, blugi și tricou.

*Încercați să nu ignorați oamenii care vin la voi! După cum vă spuneam și-n articolul precedent, pentru că la un festival, în mare parte, oamenii au două obiective: să petreacă şi să cunoască alți oameni faini.

Kit pentru festivaluri | 10 lucruri musai de luat cu tineLasă un răspuns

Site creat de