Studentie, Important

Săptămâna Bobocilor la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnică din Cluj

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca îşi întâmpină studenţii boboci ai anului I, cu o săptămâna specială, care se desfăşoară în perioada 25 septembrie – 6 octombrie.

Proiectul ”Săptămâna Bobocilor” este organizat și implementat de către Oficiul de Consiliere și Orientare în Carieră al UTCN, alături de parteneri din rândul organizațiilor studențești și al altor ONG-uri locale din mediul de afaceri și din administrația locală.

”Săptămâna Bobocilor” a debutat marți, 25 septembrie 2018, prin instalarea punctelor de informare “Info Boboc”, amplasate în holurile căminelor studenţeşti. Proiectul cuprinde activităţi şi manifestări în care studenții anului I sunt implicați, scopul fiind integrarea lor  în viaţa universitară şi familiarizarea cu oraşul, campusul universitar şi mediul academic.

Activităţile vor fi organizate atât în cadrul facultăţilor, dar şi integrat, vizând aspecte sociale, culturale şi sportive.

Studenții boboci au ocazia să participe la o serie de workshop-uri și cursuri speciale după cum urmează:

  • InfoBoboc – Puncte de informare în cămine și facultăți unde primesc informații despre cazare, orar și sălile de curs.
  • “Ora de dirigenție” unde au loc dialoguri deschise cu profesorii UTCN
  • Lansare de baloare cu heliu, spectacol de muzică și lumini pe platoul din Campusul Observator
  • Tur ghidat al orașului
  • Seară folk în campusul Mărăști
  • ”Boboci în mișcare”- Competiții sportive de fotbal și de baschet pe terenul sintetic din Campusul Observator și în sala de sport de pe B-dul Muncii nr. 103-105.
  • “Curs de studenţie” – Întâlniri cu studenţii din anii mai mari unde se primesc informații despre viața de student, sesiune, cursuri și tabere.

Mesajul rectorului Universității Tehnice din Cluj-Napoca la început de an universitarLasă un răspuns

Site creat de