Studentie, Uncategorized

Skill Up, workshop pentru tineri oferit de AIESEC Cluj-Napoca

Skill Up

Omniprezentă în agenda evenimentelor coordonate de tineri pe plan mondial, AIESEC se remarcă la nivel local și în Cluj-Napoca, „Skill Up” fiind unul dintre proiectele de suflet ale organizației. Acesta reunește an de an tineri perseverenți, care își doresc să iasă din anonimat și să descopere laturi nebănuite ale personalității lor, care le pot aduce succesul.

Tinerii vor putea începe această a doua parte a anului universitar 2015-2016 prin participarea la workshopul „Skill Up”, scopul principal fiind dezvoltarea acestora atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. De altfel, ceea ce își doresc organizatorii este ca studenții să descopere de ce sunt în stare și să acceadă la o dezvoltare armonioasă, evidențiindu-și principalele calități în trasarea conturului unei cariere și a unei vieți de succes.

În cadrul acestei ediții a „Skill Up”, tinerii vor putea afla noi strategii de dezvoltare în domenii precum marketingul, antreprenoriatul, inteligența emoțională, creativitatea de la oameni de succes din lumea clujeană precum: Alin Vaida, Adrian Chereji, Szilard Kacso și mulți alții.

Dincolo de impactul pe care îl va avea prezența acestora la eveniment, privirea trebuie îndreptată și spre tinerii care se află în spatele proiectului, urmărind să deconspire cu fiecare an în parte noi posibilități de „a crește” pentru studenții clujeni.

SU1

Ioana Dobrău, președinte AIESEC Cluj-Napoca, a declarat: „Skill Up ar putea fi exact acel eveniment care va forma viitorul tău. Vei descoperi  noile oportunități și căi pentru personalitatea ta, vei afla poveștile unor oameni care au fost cândva ca și tine și au decis ulterior să se alăture unei organizații de tineret, să facă voluntariat în străinătate, să își dezvolte comunitățile și să aducă o schimbare. Skill Up le oferă tinerilor oportunitatea de a interacționa cu antreprenori, manageri de top și personalități cu impact.

Toți cei dornici să descopere calea spre succes sunt așteptați miercuri, 9 martie, de la 16:30, în Sala Europa din cadrul Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Participarea la eveniment este gratuită pe baza înscrierii, în limita locurilor disponibile. De aceea, cei interesați sunt rugați să își rezerve un loc, accesând https://goo.gl/fIyLD5.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/572777462886593/ .Site creat de