Important, Social & Cultura

Stand-Up Comedy la Cluj. Banii de pe bilete vor fi investiţi în formarea câinilor ghizi pentru persoanele nevăzătoare

show de stand up comedy la cluj

Acţiune inedită la Cluj-Napoca. În data de 28 ianuarie va avea loc un show de Stand-Up Comedy cu Saşa, Haş Daniel, Andrei Ungur şi trupa „Improvertiţii”.

Organizatorii au anunţat că banii strânşi din biletele vândute vor fi donaţi Asociaţiei „Angel Dog” care îi vor folosi într-o direcţia caritabilă: formarea câinilor ghizi pentru persoanele nevăzătoare. Mai mult profitul rezultat din consumația de la bar va fi donat asociației.

Evenimentul are loc pe 28 ianuarie, de la ora 19, la Fabrica de Sport – Cluj. Informații și rezervări: 0743.479.895. Preţul unui bilet (donaţie) este de 35 de lei.


În cadrul organizaţiei „Angel Dog” se desfăşoară activităţi de dresaj canin, prelegeri, expuneri pe teme chinologice, activităţi pentru copii, activităţi de socializare cu câini în grădiniţe, şcoli şi case pentru bătrâni. Membrii/voluntarii asociaţiei în parteneriat cu Casa de Tip Familial Maria din Satu Mare derulează şedinţe de terapie cu ajutorul câinilor dresaţi pentru dezvoltarea fizică, psihică şi socială a copiilor cu disabilităţi. Pe lângă membrii fondatori, asociaţia dispune de 10-12 voluntari care se implică în mod permanent în activităţile realizate cu şi pentru copii.

Obiectivele asociaţiei sunt stimularea relaţionării în grup, dezvoltarea atenţiei, motivaţiei şi voinţei copilului, antrenarea în activităţi de grup alături de animalele de terapie, lărgirea câmpului perceptiv al copilului cu disabilităţi. Succesul şedinţelor de terapie desfăşurate cu câini până în prezent este o sursă permanentă de motivaţie pentru continuarea activităţilor de terapie asistată de animale, activităţi care duc la incluziune socială şi promovează cetăţenia activă în rândul tinerilor care se implică în astfel de activităţi.Lasă un răspuns

Site creat de