Studentie

„Student, caut chirie!” – site dedicat exclusiv studenților în materie de chirii din Cluj

10 sfaturi pentru cei care sunt în căutarea unei chirii în Cluj-Napoca

„Student, caut chirie!” este un site dedicat exclusiv studenților și viitorilor studenți din Cluj-Napoca care întâmpină dificultăți atunci când vine vorba despre locul în care vor locui în perioada studiilor.

Astfel ideea a venit în urma constatării faptului că studenții care se află pentru prima dată în Cluj nu știu la cine să apeleze în așa fel încât să își găsească o chirie. Totuși cu un număr atât de mare al grupurilor destinate chiriilor de pe conturile de socializare, întrebată de ce a fost necesară crearea unui astfel de site, Larisa Mureșan, specialist în marketing, ne spune:

Majoritatea grupurilor din rețelele de socializare conțin anunțuri care se intermediază între proprietar și chiriaș, fără a fi un contract legal. Considerăm că este foarte important ca studentul să fie asigurat că nu o să fie dat afară după o perioadă de timp din cauza unor diferite motive, dar și proprietarii să fie liniștiți că apartamentul/garsoniera lor se află <<pe mâini bune>>.”

Astfel, atât studenții cât și proprietarii se pot simți în siguranță datorită modului legal prin care se realizează tranzacția.

Studenții pot beneficia de reducere în ceea ce privește comisionul” a mai declarat Larisa pentru cluju.ro.

Studenții pot intra în legătură cu aceștia accesând site-ul: studentcautchirie.ro sau pagina de facebook „Student, caut chirie”.

Proprietarii care doresc afișarea ofertei lor pe site-ul „Student, caut chirie!” trebuie să îi contacteze pe cei de la Edil pentru a putea face posibil acest lucru.2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de