Social & Cultura, Important

Târgul de Cariere la Cluj: Mii de locuri de muncă disponibile

Târgul de Cariere la Cluj

Ediția de toamnă Târgul de Cariere debutează la Cluj-Napoca și aduce zeci de angajatori din numeroase domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, retail & FMCG, logistică & transport, telecomunicații, IT, comerț, marketing, comunicare, farmaceutic & medical, servicii & BPO, resurse umane, financiar, construcții & imobiliare.

Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au oportunitatea de a alege jobul potrivit dintr-o mare varietate de industrii.

Evenimentul se derulează în 9 și 10 octombrie, la Sala Polivalentă (BT Arena), și sunt așteptați peste 5 000 de candidați.

La fel ca în cadrul ediției precedente, programul evenimentului va fi unul prelungit, pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să ajungă la întâlnirile față în față cu angajatorii. Astfel, programul evenimentului va cuprinde intervalele orare 11:00 – 19:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi).

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Cluj și-au confirmat prezența aproximativ 50 de companii, care oferă peste 3 000 de locuri de muncă.

Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Michelin, Danieli Group, Take off Labs, Bosch, Emerson, Hanna Instruments, Broadridge, Generix Group România, SoftServe, De’Longhi, Bertrandt, E.ON, Stada, Marquardt sau Work in Denmark.

Printre rolurile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere nu revine la Cluj doar cu joburi, ci și cu sesiuni de consiliere în carieră. Astfel, în prima zi de eveniment, între 12:00 și 18:00, va avea loc o serie de workshop-uri dedicate orientării în carieră, susținute de specialiști în domeniu, care își propun să ajute participanții să aleagă corect direcția profesională, să descopere primii pași pe care trebuie să îi facă pentru a obține un job, să afle cum să se pregătească pentru interviul de angajare sau să identifice modalități de dezvoltare profesională și personală potrivite.

De asemenea, cei prezenți la eveniment au oportunitatea de a câștiga diverse premii oferite de BestJobs, partenerul de recrutare de la Târgul de Cariere. Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/cluj-global.Lasă un răspuns

Site creat de