Timp liber

Teatrul National Cluj

Teatrul National Cluj

Teatrul National Cluj este una dintre instituțiile de teatru de prestigiu din România, oferind spectacole de teatru, dans și muzică de cea mai înaltă calitate. Situat în inima orașului Cluj-Napoca, Teatrul Național Cluj a devenit rapid un simbol al culturii și artei din regiune.

Fondat în anul 1959, Teatrul National Cluj a avut o istorie plină de succese și a crescut constant, devenind una dintre cele mai importante instituții de acest gen din România. În prezent, Teatrul Național Cluj are o echipă de peste 150 de artiști talentați, printre care se numără actori, dansatori și muzicieni.

Programul Teatrului Național Cluj oferă o varietate de spectacole de teatru, dans și muzică, precum și evenimente speciale. Toate acestea sunt susținute într-o sală de spectacol modernă și bine echipată, care poate găzdui până la 1.000 de spectatori.

Dacă sunteți în Cluj-Napoca sau în apropiere și doriți să asistați la un spectacol de teatru, dans sau muzică de cea mai înaltă calitate, nu ezitați să verificați programul Teatrului Național Cluj. Acesta este postat la începutul fiecărei luni pe site-ul instituţie, dar şi pe reţelele de socializare.

Puteți găsi mai multe informații și rezerva bilete pe site-ul oficial al instituției, la adresa www.tncluj.ro.

Adresa: Piața Ștefan cel Mare 2-4, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 595 363Site creat de