De Vazut, Important

Televiziunea CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații turistice din Europa

Televiziunea CNN a inclus Munții Apuseni în topul celormai frumoase 17 destinații turistice din Europa

Jurnaliștii postului american de televiziune CNN laudă frumusețea Munților Apuseni într-un articol în care au realizat un top al celor mai frumoase destinații din Europa.

Printre atracțiile turistice remarcate de jurnaliștii americani se numără și două obiective extrem de îndrăgite de clujeni, și nu numai, de o frumusețe aparte, dar care sunt încă insuficient cunoscute de turiștii străini: Cascada Vălul Miresei de la Răchițele și Lacul Tarnița.

,,Parte din Carpaţii Occidentali din Transilvania, Apusenii sunt ideali pentru vacanţe de vară, cu temperaturi răcoroase şi trasee neaglomerate, cu pajişti antice, păduri virgine şi piscuri calcaroase”, scrie CNN.

Idee de weekend | Vizită la Cascada „Vălul Miresei” – una dintre cele mai frumoase cascade din România (FOTO)

Printre cele mai frumoase destinaţii turistice din Europa, CNN a mai inclus peninsula Dingle (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Efes,(Turcia), Pompei,(Italia), Bruges (Belgia), Ephesus (Turcia), Plovdiv (Bulgaria), Avignon (Franţa), Atena (Grecia), Salzburg (Austria), HenneStrand (Danemarca), Dusseldorf (Germania), Groningen (Olanda), Parcul National Cairngorms (Scoţia), Munţii Picos de Europa (Spania), Insulele Lofoten din Norvegia.


Record de turişti în Cluj-Napoca – oraşul preferat în 2017 de peste 540.000 de călătoriLasă un răspuns

Site creat de