Important, Studentie

„Tu #REZISTI, dar mediul nu!” – campanie de ecologizare în Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca

ecologizare parcul feroviarilor cluj „Tu #REZISTI, dar mediul nu!”

Trei studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, vor derula o campanie de ecologizare în Parcul Feroviarilor din oraş, cu ocazia Zilei Internaționale a Planetei.

Parcul Feroviarilor este cunoscut clujenilor, mai ales, pentru suprafața extinsă şi zona liniștită în care este situat. Din păcate, aceste caracteristici sunt umbrite de deșeurile care se regăsesc la fiecare pas, acesta fiind unul dintre motivele pentru care parcul nu este atractiv pentru clujeni.

În data de 22 aprilie de la ora 13:00 va avea loc o acțiune de ecologizare a Parcului Feroviarior din Cluj-Napoca. Pentru ca totul să se desfășoare într-un mod cât mai interactiv și plăcut pentru toată lumea, studentele au ales să organizeze această campanie sub forma unei „vânători de comori” – asta însemnând că se lasă cu premii!

Unul dintre obiectivele acestei campanii este educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Când întrebi o persoană despre poluare, cel mai probabil va spune că știe ce este, dar, cu toate acestea, un număr îngrijorător de mic de persoane știu că poluarea are efecte care nu se resimt doar la nivelul mediului, ci și la nivelul sănătății, deoarece poate cauza boli precum: infecţii pulmonare, astm, cancer pulmonar, insuficienţă cardiacă etc.” au declarat Mădălina Jiman, Emma Ionescu și Oana Danciu pentru cluju.ro.

Campania de ecologizare a Parcului Feroviarilor este realizată în cadrul cursului Comunicare Publică susținut de profesorul Răzvan M. Cherecheș din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării).Lasă un răspuns

Site creat de