Timp liber

Ultimele 400 bilete EARLY BIRD la MOX – Music Outdoor eXperience

MOX festival Cluj

Daca nu ti-ai luat inca bilet la MOX, iata ce trebuie sa stii: organizatorii Music Outdoor eXperience anunta ca mai sunt disponibile 400 de bilete EARLY BIRDS la pretul de 45 de lei/bucata. Dupa epuizarea acestora, un abonament va costa 90 de lei. In curand, baietii din spatele festivalului vor anunta noi surprize pentru a V-a editie MOX.

● BILETE ONLINE ●

www.biletmaster.ro

● BILETE LOCAȚII PARTENERE ●

Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca)

Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca)

www.kingpinshop.ro (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca)

Caffeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca)

La Cizmarie (str. Samuil Micu, nr. 6, Cluj-Napoca)

Samsara Foodhouse (str. Stefan Ludwig Roth, nr. 5, Cluj-Napoca)

Dreamer’s Pub (str. Transilvaniei, Aiud)

● CAMPING ●

Campingul este inclus în prețul biletului.

MOX – Music Outdoor eXperience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015.

Dorind să promoveze zonele montane din județul Cluj și nu numai, tinerii organizatori și-au propus ca odată la 3-4 ani să schimbe locația evenimentului. Pentru că acolo s-a născut, primele 3 ediții au avut loc pe dealurile din comuna Măguri-Răcătău. Anul trecut a avut loc prima ediție în care festivalul și-a schimbat locația și s-a mutat pe platoul de la Buscat Ski&Summer Resort, Vârful Buscat.

artisti MOX 2016Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Cris, N.Ser, Beat Junkz, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan sunt primii artiști anunțați. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Anul acesta dorim să sărbătorim voia bună, hamacele, ieșitul cu cortul, muzica în vârf munte, apusurile de soare, cerul înstelat, aerul curat, distracția și multe alte experiențe ce le-am trăit în tot acest timp, sărbătorim 5 Ani de MOX!au anuntat organizatorii.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.  Este exact cum spune numele, o experiență.

Festivalul va avea loc în perioada 28 – 31 iulie 2016, iar biletele se vor pune în vânzare începând cu luna februarie. Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului.


Citeste si: MOX, festivalul celor trei apusuri, ne-a oferit o experienţă unică la 1600 metri altitudineLasă un răspuns

Site creat de