Studentie, Important

Un nou laborator IoT (Internet of Things) pentru studenţii din Cluj-Napoca

IoTLab UBB Cluj

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai inaugurează joi, 21 noiembrie 2019, IoTLab (Internet of Things Lab).

Laboratorul va oferi studenților un spațiu adecvat şi primitor, în care să poată crea, experimenta şi aplica idei noi, lucrând la teme şi proiecte inovative.

Facultatea de Matematică și Informatică continuă astfel inițiativele şi proiectele care să ducă la o pregătire de specialitate calitativă, la introducerea şi dezvoltarea de soluţii creative, încurajând deopotrivă teme de cercetare a cadrelor didactice şi proiecte inovative studențești, în colaborare cu alte instituţii de învăţământ sau cu industria.

Laboratorul a fost realizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai şi dotat exclusiv din sponsorizări oferite de parteneri industriali, precum: Arobs, Endava, Evozon, Fortech, Montran, Siemens (parteneri Platinum); Accesa, Yonder (parteneri Gold) și Frequentis, Garmin, Qubiz, REBS, Sage Intacct, Transart (parteneri Silver).

Inaugurarea laboratorului va avea loc joi, 21 noiembrie 2019, de la ora 12.00, în sala 404 din clădirea FSEGA (str. Teodor Mihali nr. 58-60).

În vara acestui an, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a inaugurat un laborator de Internet of Things (IoT):

Universitatea Tehnică din Cluj inaugurează Laboratorul „Internet of Things (IoT)”

foto: martechtoday.comSite creat de