Din Oras

Un nou record pe piaţa imobiliară din Cluj. Un apartament cu o cameră (38 mp) costă 80.000 de euro

apartament de vanzare cluj

Sumele solicitate pentru apartamentele scoase la vânzare în Cluj-Napoca sunt într-o continuă creştere. În Cluj, așteptările proprietarilor de apartamente, noi și vechi deopotrivă, s-au majorat cu 2% la sfârşitul anului 2017, arată indicele Imobiliare.ro.

Clujul este, de departe, orașul în care locuințele s-au scumpit cel mai mult față de pragul de jos al pieței, valoarea actuală fiind cu aproape 78% mai mare decât punctul minim atins în ianuarie 2014, respectiv 818 euro pe metru pătrat util.

Un record, sau cel puţin o sumă destul de mare cerută pe metru pătrat, o reprezintă un anunţ publicat pe site-ul www.imobiliare.

Potrivit anunţului publicat astăzi, un apartament cu o cameră, decomandat, cu 38 de metri pătraţi utili costă 80.000 de euro. Mai exact, 2.105 euro/mp.

Apartamentul este situat în cartierul Gheorgheni, zona Cipariu şi se află într-un bloc construit în anul 1990. Astfel, locuinţa nu este una nouă şi nici nu este mobilată modern. Mai mult, cei care se gândesc să cumpere acest apartament vor fi nevoiţi să caute experţi care să le ofere idei de amenajare baie.

Preţul cerut pe acest apartament a creat deja numeroase discuţii între internauţii clujeni care se întreabă cât va mai creşte metrul pătrat pe piaţa imobiliară din Cluj.Anomalie pe piaţa imobiliară din Cluj-Napoca. Apartamentele vechi sunt mai scumpe decât cele noi

1,2 milioane de euro a costat cea mai scumpă casă din Cluj-Napoca potrivit Ghidului tranzacțiilor imobiliare din oraș

Imobiliare. Cel mai scump apartament din Cluj-Napoca costă 430.000 de euroLasă un răspuns

Site creat de