Din Oras

Un nou record pe piaţa imobiliară din Cluj. Un apartament cu o cameră (38 mp) costă 80.000 de euro

apartament de vanzare cluj

Sumele solicitate pentru apartamentele scoase la vânzare în Cluj-Napoca sunt într-o continuă creştere. În Cluj, așteptările proprietarilor de apartamente, noi și vechi deopotrivă, s-au majorat cu 2% la sfârşitul anului 2017, arată indicele Imobiliare.ro.

Clujul este, de departe, orașul în care locuințele s-au scumpit cel mai mult față de pragul de jos al pieței, valoarea actuală fiind cu aproape 78% mai mare decât punctul minim atins în ianuarie 2014, respectiv 818 euro pe metru pătrat util.

Un record, sau cel puţin o sumă destul de mare cerută pe metru pătrat, o reprezintă un anunţ publicat pe site-ul www.imobiliare.

Potrivit anunţului publicat astăzi, un apartament cu o cameră, decomandat, cu 38 de metri pătraţi utili costă 80.000 de euro. Mai exact, 2.105 euro/mp.

Apartamentul este situat în cartierul Gheorgheni, zona Cipariu şi se află într-un bloc construit în anul 1990. Astfel, locuinţa nu este una nouă şi nici nu este mobilată modern.

Preţul cerut pe acest apartament a creat deja numeroase discuţii între internauţii clujeni care se întreabă cât va mai creşte metrul pătrat pe piaţa imobiliară din Cluj.Anomalie pe piaţa imobiliară din Cluj-Napoca. Apartamentele vechi sunt mai scumpe decât cele noi

1,2 milioane de euro a costat cea mai scumpă casă din Cluj-Napoca potrivit Ghidului tranzacțiilor imobiliare din oraș

Imobiliare. Cel mai scump apartament din Cluj-Napoca costă 430.000 de euroLasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site creat de