Studentie, Important

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va începe noul an universitar cu activități didactice față în față

UTCN va începe anul universitar 2021 – 2022 cu activități didactice față în față

UTCN va începe anul universitar 2021 – 2022 cu activități didactice față în față

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își va deschide porțile în noul an universitar 2021-2022 cu activități desfășurate față în față.

Prezența fizică a studenților în campusurile UTCN va însemna revenirea la ritmul trepidant, specific studenției, a tuturor activităților căminelor si cantinelor universității.

Startul acțiunilor on-site este dat de promoția 2021 a absolvenților UTCN, care vor susține examenele de finalizare de studii cu prezența fizică.


Cu peste 180 de programe de studii de licență și masterat, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca pregătește specialiști pentru o mare varietate de domenii, de la inginerie la arhitectură, de la științe fundamentale la științe socio-umane și arte.  

Cei care aleg să urmeze cursurile UTCN au parte de învățământ de calitate, de programe de studii mereu actuale, ce integrează tendințele spre care se îndreaptă pregătirea în domeniul ingineriei și mediul economic  – Smart Specializations, Artificial Intelligence, Industry 4.0.


Înscrierea pentru sesiunea de vară, ce a început luni, 12 iulie și care se va încheia luni, 19 iulie, se desfășoară online, pe platforma dezvoltată de UTCN https://admitereonline.utcluj.ro care asigură procesarea rapidă și eficientă a datelor.

Candidații vor putea urmări situația înscrierilor în timp real urmărind secțiunea ”Statistici live” din platforma menționată.

În acest an, UTCN scoate la concurs 5069 de locuri la învățământul de licență, 2792 la masterat și 195 de locuri la doctorat. Admiterea la masterat se derulează pe aceeași platformă, cu înscrieri online care vor începe luni, 19 iulie.Lasă un răspuns

Site creat de