Timp liber

Vampiri vs. Zombi pe străzile Clujului

Vampiri vs. Zombi pe străzile Clujului

În data de 24 iunie, Clujul va fi gazda unui eveniment unic, în care străzile orașului vor deveni o scenă de confruntare între vampiri și zombi. După succesul evenimentului precedent, care a adunat câteva mii de participanți, organizatorii își reînnoiesc promisiunea unei aventuri excepționale.

Evenimentul, de o amplitudine uriașă, oferă o experiență interactivă în stilul unui treasure hunt sau unui escape room, dar desfășurată în aer liber. Astfel, participanții vor avea șansa să devină vânători de zombi sau vampiri, navigând pe străzile vibrante ale orașului. Intrarea este gratuită, permițându-le prietenilor și familiilor să participe împreună.

Procesul de participare implică alegerea unei tabere – vampiri sau zombi – și lupta împotriva celeilalte. Prin urmărirea indiciilor și rezolvarea puzzle-urilor dispuse în tot orașul, participanții vor descoperi locuri noi și vor încerca să își îndeplinească misiunea. În același timp, traseul ales va deschide o nouă perspectivă asupra Clujului, revelând o față ascunsă a acestuia.

În plus, organizatorii propun un concurs de costume cu o miză atrăgătoare. Cei care aleg să se costumeze în vampiri sau zombi au șansa să câștige premiul cel mare de 1.000 Euro pentru cel mai creativ costum. Însă, și cei fără costume sunt încurajați să participe, având posibilitatea de a câștiga unul dintre celelalte premii surpriză.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 18:00, în Piața Unirii. Durata estimată este de 1-2 ore, în funcție de numărul de participanți.

Participarea presupune descărcarea gratuită a aplicației Questo pe iOS sau Android și selectarea traseului „Vampiri vs Zombi by Tymbark”. Jocul va apărea în aplicație în ziua evenimentului, iar participanții sunt îndemnați să se îndrepte spre punctul de start pentru a începe aventura.

Organizatorii recomandă ca doar copiii de peste 14 ani să participe neînsoțiți. Cei sub această vârstă sunt bineveniți însoțiți de un părinte sau tutore.Lasă un răspuns

Site creat de