Studentie, Important

Victorie istorică pentru echipa de ingineri din Cluj-Napoca la competiția SDC 2023 din San Francisco

Victorie istorică pentru echipa de ingineri din Cluj-Napoca la competiția SDC 2023 din San Francisco

Echipa Seismic Design Competition de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a câștigat locul I la competiția SDC 2023, organizată la San Francisco. Această performanță remarcabilă a fost posibilă datorită efortului extraordinar depus de echipă, care a reușit să dezvolte și să implementeze o soluție inovatoare pentru proiectarea clădirilor seismice.

Echipa și-a exprimat recunoștința față de universitate, sponsorii și partenerii săi pentru sprijinul acordat. Aceasta subliniază importanța cooperării dintre instituțiile academice și sectorul privat în promovarea cercetării și dezvoltării tehnologiei.

Competiția SDC este un eveniment anual care adună echipe de studenți de la universități din întreaga lume, pentru a proiecta și a construi clădiri seismice funcționale. Această competiție este o oportunitate excelentă pentru studenți de a-și aplica cunoștințele teoretice și de a-și dezvolta abilitățile practice într-un mediu competitiv.

Prin câștigarea locului I la SDC 2023, echipa de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a demonstrat că are cunoștințe solide și abilități tehnice remarcabile în domeniul proiectării clădirilor seismice. Această performanță arată că universitatea are o educație excelentă și investește în cercetare și dezvoltare pentru a produce tineri ingineri de înaltă calitate.Lasă un răspuns

Site creat de