Din Oras, Important

Vinerea Verde Cluj 2024

Vinerea Verde Cluj 2024

Programul Vinerea Verde Cluj 2024 continuă şi în noul an

Vinerea Verde Cluj 2024 este un program lansat de Primăria Cluj-Napoca, care oferă transport public gratuit în oraşul Cluj-Napoca în fiecare zi de vineri. Acest program a fost derulat deja de 3 ani şi s-a dovedit a fi un succes, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turiştii care vizitează Cluj-Napoca.

Unul dintre obiectivele principale ale programului Vinerea Verde Cluj 2024 este de a reduce emisiile de dioxid de carbon în oraş prin promovarea transportului public în locul maşinilor personale. Acest lucru contribuie la o calitate mai bună a aerului şi la o mai bună protecţie a mediului.

În plus, Vinerea Verde Cluj 2024 oferă beneficii atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turiştii care vizitează Cluj-Napoca. Locuitorii oraşului pot economisi bani prin evitarea costurilor legate de carburant şi întreţinerea maşinii personale, în timp ce turiştii pot avea acces facil la toate obiectivele turistice din oraş fără a fi nevoiţi să închirieze o maşină.

Dacă vă aflaţi în Cluj-Napoca în fiecare vineri şi doriţi să beneficiaţi de transportul public gratuit, nu ezitaţi să luaţi parte la programul Vinerea Verde Cluj 2024. Contribuiţi la protecţia mediului şi beneficiaţi de toate avantajele acestui program de succes.

Primăria Cluj-Napoca a anunţat azi, 5 ianuarie 2024, că acest program va fi implementat şi în 2024.
Lasă un răspuns

Site creat de