De Vazut, Important

Visezi să zbori? Skydive Transilvania deschide prima școală privată de parașutism din Transilvania

parapanta si parasuta

Skydive Transilvania anunță deschiderea primei școli private de parașutism din regiune, începând cu data de 29 aprilie, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Siguranței în Parașutism. Înscrierile pot fi realizate atât în persoană, cât și ulterior, prin intermediul site-ului oficial al școlii.

Școala este acreditată atât la nivel național (AACR-2023) cât și internațional (USPA-2009). Programul educațional include o pregătire teoretică și practică de aproximativ șase ore, iar cursul pentru obținerea licenței constă în minim 25 de sărituri de la 3000 de metri înălțime, cu progresie graduală în funcție de nivelul de competență. Licența obținută este recunoscută la nivel global, facilitând practicarea parașutismului oriunde în lume.

Potrivit legislației în vigoare, vârsta minimă de înscriere este de 16 ani, cu acordul părinților pentru persoanele minore. Ulterior, este necesară obținerea unei licențe medicale de tip 2. Aeroclubul asigură toată infrastructura, personalul și echipamentul necesar pentru pregătire.

Skydive Transilvania invită, de asemenea, publicul să participe la Ziua Siguranței în Parașutism, ediția 2023, care va avea loc pe 29 aprilie.

Parașutiștii și entuziaștii de toate vârstele sunt așteptați la Luncani, județul Cluj, pentru a discuta despre practicarea sigură a parașutismului și gestionarea incidentelor care pot apărea în timpul zborului.

Evenimentul marchează debutul sezonului de zbor pentru anul curent.

Cu peste un deceniu de experiență, Skydive Transilvania a oferit peste 13.000 de aventuri unice, în cădere liberă la viteze de peste 200 km/h. Dropzone-ul oferă servicii pentru parașutiști experimentați, precum și pentru cei care își doresc o primă experiență, prin salturi în tandem.

sursa: cluj.infoLasă un răspuns

Site creat de