Studentie, Important

Young Business Day la Cluj: o oportunitate pentru studenți să-și lanseze propriile afacerile

Young Business Day

ASBCluj este încântată să anunțe organizarea evenimentului Young Business Day, care va avea loc în data de 17 mai, între orele 16:00 și 20:00, la Cazino.

Scopul principal al acestui eveniment este promovarea spiritului antreprenorial în rândul comunității de studenți și sprijinirea firmelor studențești prin oferirea expunerii necesare pentru a se lansa pe piață.

Young Business Day este un eveniment organizat de ASB Cluj, o organizație dedicată dezvoltării și susținerii tinerilor antreprenori din Cluj-Napoca și împrejurimi. Prin intermediul acestui eveniment, ASBCluj își propune să ofere un cadru interactiv și inspirațional pentru studenți, ajutându-i să-și promoveze afacerile și să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale.

Evenimentul Young Business Day va include o serie de activități captivante, printre care se numără un târg cu participarea firmelor studențești, o tombolă ce oferă premii în servicii și produse oferite de aceste firme participante, precum și o versiune reinventată a jocului „Nu te supăra, frate!” care promovează educația financiară.

ASBCluj invită toți studenții pasionați de antreprenoriat, liderii de afaceri și comunitatea locală să se alăture acestui eveniment deosebit, unde vor avea ocazia să se inspire reciproc, să-și extindă rețelele de contact și să descopere oportunități noi în lumea afacerilor.Lasă un răspuns

Site creat de