Studentie, Important

7 beneficii pe care le are un student în Cluj-Napoca

beneficii student

Ești student în Cluj? Nu știi cum să îți gestionezi bugetul astfel încât să profiți la maxim de studenție? Mai jos îţi prezentăm câteva beneficii care îţi vor face viaţa mai uşoară:

  • TRANSPORT ÎN COMUN GRATUIT

Studenții care sunt la buget beneficiază de două linii de transport gratuite, la alegere. Însă nici cei care se află la taxă nu sunt mai prejos, deoarece au o reducere de 50% la abonament (două linii la preț de una); destul de avantajos şi pentru aceştia.

  • CARDURI ŞI REDUCERI DE STUDENT

Pentru a beneficia de gratuitatea transportului în comun trebuie să deții unul din cardurile nebancare adresate în special studenților (StudCard, ISIC Student, Euro<26 Student, OMNIPASS şi “A card/A Kartia”). Mai mult, aceste carduri îți asigură reduceri în diferite locuri precum pub-uri, restaurante, cluburi.

  • POȚI FI VOLUNTAR LA EVENIMENTE

Clujul, capitala tineretui în 2015, este recunoscut pentru evenimentele și festivalurile organizate aici. Așa că uite o șansă grozav: poți să muncești și să te distrezi în același timp. Interesează-te din timp și nu rata call-urile pentru voluntari de la evenimentele cele mai așteptate din perioada următoare.

  • NUMEROASE JOB-URI PART TIME

Dacă vrei să câştigi niște bani de buzunar sau să îți plătești o parte din cheltuieli, poți apela oricând la un job part-time! În funcție de orarul pe care îl ai la facultate, poți să îți alegi un job fie în timpul săptămânii, fie în weekend. De la ospătari, vânzători sau chiar babysitters, vei putea munci în medie 4h/zi.

  • ABONAMENTE CU PREȚ REDUS LA SALĂ sau PISCINĂ

Tot ce trebuie să faci este să ai carnetul de student vizat la zi. Reducerile nu sunt foarte mari , însă tot te vor ajuta să economisești.

  • ABONAMENTE CU PREȚ REDUS LA TEATRU sau OPERĂ

Studenții, dar și elevii pot beneficia de bilete și abonamente reduse la jumătate din prețul inițial. Clujul este un centru cultural de excepție așa că trebuie să încercați să îi descoperiți toate laturile. Teatrul Național, cât și Opera Națională Română din Cluj, sunt recunoscute pentru aura culturală pe care i-o conferă orașului.

  • MULTĂ DISTRACȚIE

Indiferent de genul de muzică pe care îl asculți sau de pasiunile pe care le ai, aici găsești întotdeauna un loc care să ți se potrivească. În Cluj-Napoca vei găsi atât localuri scumpe, cât şi localuri mai ieftine.

Clujul este o alegere inspirată pentru următorii tai ani de studenţie, deoarece este al doilea cel mai mare centru universitar din ţară. Oamenii, locurile, cultura, non-conformismul și vitalitatea orașului ți-o vor confirma zi de zi.


Articol realizat de Mihalescu Diana

De câţi bani are nevoie un student în Cluj-Napoca? Buget pentru chirie, masă şi timp liber

10 lucruri pe care trebuie să le ştii dacă eşti boboc la UMF ClujLasă un răspuns

Site creat de