Din Zona

Crește-ți vânzările din local, achiziționând un dozator de bere draft

dozator de bere draft

Un dozator de bere draft este un echipament indispensabil oricărui restaurant berărie sau bar, având în vedere popularitatea de care se bucură berea la halbă sau la pahar.

Berea la draft merită o soartă mai bună!

Mulți se întreabă ce înseamnă berea la draft.

Berea servită direct din butoi cu gust specific, diferit de acela pe care îl are berea la cutie sau la sticlă și care nu este supusă unui proces de pasteurizare.

De regulă, berea la draft se bea în cantități industriale la diverse târguri, festivaluri și nu este întotdeauna chiar de cea mai bună calitate, dovadă că unii dintre cei care au consumat-o s-au trezit a doua zi dimineața cu dureri de cap atroce.

Adevărul este că nu berea este de vină, ci oamenii care țin butoaiele în soare și, după aceea, o bagă brusc la 5 grade Celsius, la fel ca și pe sucuri.

Acesta este motivul pentru care berea îmbuteliată este aleasă de către consumatori spre deosebire de cea nefiltrată, la halbă. Ei se tem să nu fie răsuflată sau îndoită cu apă.

Bere la butoi versus bere la doză sau sticlă

Cu toate că reprezentanții magazinelor țin să ne convingă de faptul că berea la sticle și doze de aluminiu păstrează mai bine aroma băuturii, românii iubesc încă de pe vremea lui Caragiale acest tip de a savura berea.

Bătălia este extrem de acerbă, cu toate că, dacă ar fi să fim corecți, până și berea la sticlă sau berea la doză poate avea de suferit dacă este depozitată inadecvat, expusă în navete aflate în bătaia soarelui, fapt care este posibil din nefericire și în cazul berii la butoi.

Aceia care sunt niște maniaci ai curățeniei se tem că berea la draft nu este atât de bine protejată de diferite bacterii, pentru că mulți angajați ai barurilor nu știu sau neglijează să curețe corect instalația prin care se toarnă berea la pahar sau la halbă. Acest lucru are efect direct asupra gustului produsului servit.

Nimeni nu vrea să se îmbolnăvească din pricină că bea o bere care conține bacterii și mucegaiuri, ce pot să fie extrem de periculoase pentru sănătate, de aceea recurg la berea pasteurizată preambalată.

În plus, berea la halbă, mai ales pe timp călduros, chiar dacă este adusă clienților la temperatura optimă, trebuie totuși băută relativ rapid, deoarece își pierde gustul specific dacă este lăsată să stea în pahar sau halbă prea multă vreme la o temperatură ridicată.

Berea la draft corect carbonatată este totuși excelentă, iar aici experiența personalului din baruri, ce lucrează la terase sau restaurante este esențială.

Conform sondajelor efectuate la noi în țară, clienții nu beau bere la draft mai ales datorită unor prejudecăți cauzate de gradul precar de igienă din unitățile de alimentație publică care se referă atât la băutura propriu-zisă, cât și la recipientele în care sunt turnate pentru a fi servite (halbe sau pahare).

Iată de ce berea la sticlă are (încă) un mare succes atât printre aceia care și-o cumpără singuri din magazin, cât și printre aceia ce preferă să bea o bere cu prietenii la terasă sau într-un bar.

Dacă ai o terasă, un restaurant, un bar și vrei să devii renumit pentru berea la halbă pe care o vinzi, este absolut necesar să îți cumperi dozatoare de bere de cea mai bună calitate de la TC Romania Crown Cool și să îți instruiești în mod corespunzător oamenii care deservesc aceste echipamente de bar. Pentru că atunci și clienții vor fi din ce în ce mai numeroși.

Cu cât este mai proaspătă berea, iar echipamentul de păstrare și servire  este mai performant, cu atât consumatorii vor fi mai mulțumiți. Spre exemplu, în Cehia la terase și restaurante foarte rar se bea o bere îmbuteliată la doză sau la sticlă.

De ce nu ar fi și în țara noastră la fel?



Lasă un răspuns

Site creat de