Din Zona

Echipamente profesionale de bucatarie vs. echipamente conventionale

Cand vine vorba de echipamentele de bucatarie, multi cred ca singura diferenta dintre echipamentele comerciale si cele conventionale este data de dimensiuni – de aceea, patronii cafenelelor si restaurantelor mai mici cred ca se pot baza pe echipamente conventionale. Cu toate acestea, exista multe diferente. Iata cateva dintre ele.

Volum, calitate si siguranta

Pentru inceput, echipamentele comercial de bucatarie, precum echipamente horeca, sunt semnificativ diferite cand vine vorba de volum de lucru. In timp ce cele mai multe cuptoare de uz casnic, cuptoare, frigidere si masini de spalat vase sunt facute pentru a pregati, a stoca si a curata cateva mese la un moment dat, echipamentele profesionale destinate restaurantelor sunt capabile sa poata acoperi un volum destinat a sute de mese.

Calitatea este un alt factor care face diferenta dintre echipamentele comerciale si cele conventionale. Cei mai multi bucatari care gatesc acasa nu sunt nevoiti sa foloseasca echipamentele pentru mai mult de doua ore pe zi. Bucatariile restaurantelor, pe de alta parte, pot utiliza anumite echipamente in mod continuu, motiv pentru care ele sunt adesea fabricate din materiale rezistente, cum ar fi fier sau otel inoxidabil.

O alta diferenta este data de siguranta. Regulile privind sanatatea variaza in functie de oras, dar cand vine vorba despre alimentatia publica aceste reguli sunt foarte stricte. De aceea echipamentele comerciale de bucatarie sunt proiectate sa gateasca astfel incat sa evite intotdeauna problemele legate de sanatate.

Beneficiile echipamentelor profesionale 

Trecerea de la echipamentele conventionale la cele comerciale poate fi intimidanta, din cauza preturilor. Investitia este una care merita. Iata doar cateva dintre aceste beneficii:

– imbunatatirea calitatii alimentelor

– siguranta alimentara

– produceti o cantitate mai mare de preparate culinare

– cresterea eficientei

– reducerea costurilor la energie electrica

– Sunt mai ecologice

– timp de productie redus

– veti avea un meniu cu preparate unice

Servicii de mentenanta profesioniste

Indiferent daca va extindeti bucataria sau sunteti la inceput si vreti sa cumparati doar echipamente profesionale, Conti Grup, firma care va pune la dispozitie astfel de echipamente va fi tot timpul la dispozitia dvs. Astfel, veti avea parte de cele mai bune servicii de mentenanta chiar din partea celor care v-au vandut echipamentele, indiferent de tipul lor (plite, grill-uri, vitrine, marmite electrice etc). In plus, veti primi cele mai bune sfaturi privind tipul de echipamente care vi se potrivesc in functie de profilul si volumul restaurantului dvs.

 

 



Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site creat de