Studentie

FSEGA Cluj a găzduit weekend-ul trecut Congresul Național al Studenților Economiști (FOTO)

Congresul Național al Studenților Economiști

Congresul Național al Studenților Economiști din România, eveniment organizat de Organizația Studenților Economiști, s-a desfășurat în perioada 15 – 17 aprilie, în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

La congres au fost prezenți un număr de 70 de participanți din principalele centre universitare din România: Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Timișoara, București, Oradea și Tîrgu Mureș, participanții fiind studenți ai facultăților de profil economic.

Tema abordată în cadrul evenimentului a fost „Finanțele, provocările viitorului”. Invitatul special al evenimentului a fost Mihai Copaciu, consilier al Băncii Naționale a României.

Totodată, în cadrul congresului s-au dezbătut două subiecte de actualitate economică: Guvernanța corporativă, moderată de către cadre didactice din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și Asigurări de sănătate, moderată de către Viorica Păcurar, Regional Manager NN România.

Ceea ce a caracterizat Congresul Național al Studenților Economiști din România 2016 a fost informarea participanților asupra temelor de dezbatere cu o săptămână înainte de începerea evenimentului, punctualitatea desfășurării sesiunilor din cadrul evenimentului, implicarea atât a instituțiilor de învățământ superior, cât și a mediului privat și nu în ultimul rând cadrul optim pentru desfășurarea evenimentului – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

 Lasă un răspuns

Site creat de