Uncategorized

GP Tracia 33 le-a oferit clujenilor zece lupte intense (FOTO)

GP Tracia 33

Duminică seara a avut loc, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, prima ediţie a Galei GP Tracia 33. Evenimentul a strâns la Cluj mai mulţi luptători de K1 din ţară şi din străinătate. Cătălin Moroşanu, Sandu Lungu şi Sebastian Ciobanu au fost invitaţii speciali ai acestui eveniment, iar Vasile Câtea, președintele Federației Române de Box,  si Dejeanu Adrian, președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing, au fost invitații de onoare ai GP Tracia 33.

În total, 4 centuri au fost puse la bătaie în Grand Prix-ul de kickbox “Tracia 33” de la Cluj-Napoca.

Gala a debutat cu două meciuri de pregătire, după care s-a trecut la FIGHT CARD-ul pregătit de organizatori. Aproximativ 3000 de spectatori s-au aflat în tribune.

Rezultatele înregistrate la GP Tracia 33 au fost:

SUPERFIGHT K1

  • Stan Dorin (TENGU Cluj) l-a invins pe Adrian Rosca
  • Sebastian Ciobanu (România) l-a învins prin TKO în prima repriză pe Nedreu Daniel (Ungaria)
  • Cristian Milea (România) l-a învins pe Gorbicz Gabor (Ungaria)
  • Cardos Anghel (România) l-a învins prin KO tehnic în prima repriză pe Robert Stoica (România)

Centura Fete – 55 kg
Mezei Gabriela a câştigat centura după ce a învins-o pe Delia Georgescu

Centura – 72 kg
Constantin Rusu a câştigat centura după ce l-a învins cu 3-0 pe Cezar Buzdugan

Centura – 85 kg
Daniel Lazăr a câştigat centura după ce l-a învins pe Denis Anghel

Centura – 95 kg
Cozmâncă Sebastian a câştigat centura după ce l-a învins pe Brancu Ilie

Președintele competiției
Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg)

Mai multe imagini de la Gala GP Tracia 33 gasiti pe pagina noastra de Facebook. 

GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.

Circuitul format din 2 evenimente anuale, a debutat la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie, ora 18.00.
Programul evenimentelor a continut minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie a avut loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. Luptele au fost subordonate regulamentului K1/MMA si s-au desfasurat pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita I a GP TRACIA 33 a avut sportivi din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.Lasă un răspuns

Site creat de