Important, Studentie

Organizaţiile studenţeşti din Cluj-Napoca se alătură protestelor faţă de legile Justiţiei

protest studenti cluj

OSUBB, ASUAD, ASB, Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj, SSE şi Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică se alătură, în această seară, protestelor din Cluj-Napoca faţă de legile Justiţiei.

Studenţii se alătură protestului începând de la ora 21 la bine-cunoscutul loc de întâlnire: strada Eroilor la „Clopot”. La evenimentul „Studenţii se ridică” de pe Facebook s-au anunţat peste 300 de participanţi.

Ne vedem la ora 20:45 la Casa de Cultură a Studenților apoi pornim către clopotul de pe strada Eroilor!!

Când acțiunile celor care ne conduc nu sunt sub nici o formă în interesul cetățenilor, nu rămâne loc să stăm deoparte.

Dragi colegi, este timpul să ne facem vocea auzită, altfel viitorul țării, corect și curat în ceea ce ține de justiție este compromis! În astfel de momente este mai mult decât necesar să lăsăm căldura din casele noastre pentru a împiedica răul și nedreptatea din a pune stăpânire peste viitorul nostru sau din a ne compromite și mai mult șansele de a avea un parcurs cel puțin decent în țara noastră.

Studenții reprezintă viitorul, haideți să strigăm tare și răspicat că viitorul pe care ni-l pregătesc aleșii nu este cel pe care îl merităm” au transmis organizatorii protestului.Citeşte şi:

Uniunea Studenților din România, cea mai mare federație studențească din țară, își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește modificările legilor justiției


Judecătorii și procurorii din Cluj au protestat faţă de modificările legilor Justiţiei (FOTO)


Protest în Cluj-Napoca față de legile justiției. S-a pornit în marş pe un traseu de aproape 7 kilometri (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de