Din Zona

Philips Sonicare: vedeta periuțelor de dinți electrice. Ce o face atât de populară, dar și cu ce dezavantaje vine

Philips Sonicare

Dacă vrei să ai dinți perfect frumoși (dar, bineînțeles și sănătoși), una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai este să folosești zilnic o periuță de dinți electrică. Vedeta ultimilor ani este Philips Sonicare, care este extrem de lăudată atât de oamenii care o folosesc, cât și de către dentiști. Este important însă să ai o discuție cu medicul tău stomatolog înainte de-a schimba periuța de dinți, indiferent că este una electrică, cum este Philips Sonicare, sau una normală. Doar el știe cel mai bine ce ți se potrivește, care sunt problemele și nevoile tale și la ce trebuie să fii atent când optezi pentru o periuță de dinți nouă.

Povestim astăzi despre Philips Sonicare, o periuță electrică foarte la modă și apreciată.

Ce are atât de special o periuță Philips Sonicare? (vedeti oferta Emag)

Periuța de dinți electrică Sonicare cu tehnologie sonică avansată este dovedită clinic că îndepărtează placa de până la 3 ori mai bine decât o periuță de dinți manuală. Îndepărtează placa de pe dinți și de-a lungul liniei gingivale, protejând în același timp gingiile. De exemplu, cu periuța de dinți electrică Philips 3100 Series HX3673/13 se spune că poți obține două luni de periaj manual în doar 2 minute. Cele 31.000 de mișcări de periere pe minut curăță delicat dinții, sparg placa bacteriană și o elimină, pentru o curățare zilnică excepțională.

Senzorul de presiune încorporat în periuța Philips Sonicare detectează automat presiunea pe care o aplici, te avertizează și reduce automat vibrațiile periuței de dinți pentru a îți proteja gingiile. Periuța de dinți va emite un sunet pulsatoriu ca un memento pentru a vă reaminti să eliberați presiunea.

Ce mai aduc nou cele mai recente periuțe Philips Sonicare de pe piață? SmartTimer de 2 minute și QuadPacer de 30 de secunde. Adică două opțiuni care te ghidează să te speli pentru timpul recomandat în toate zonele gurii pentru a asigura o curățare temeinică. De asemenea, ele vin și cu tehnologia BrushSync, care urmărește cât timp ai folosit capul de perie și cât de tare te-ai periat. Memento-ul de înlocuire BrushSync de pe mânerul său și un semnal sonor scurt îți amintesc când este timpul să îl înlocuiești. Găsești aceste opțiuni la Philips Sonicare 9900 Prestige, care este unda dintre cele mai recente apariții în gama de periuțe de dinți electrice Sonicare, cu tehnologie avansată pentru a îți îmbunătăți sănătatea orală. Este cea mai avansată periuță de dinți electrică Philips dintre toate, cu cea mai completă aplicație, care detectează chiar și stilul tău de periaj. Este foarte ușor de utilizat, iar capul său de periuță A3 Premium All-in-One îndepărtează de până la 20 de ori mai multă placă și tartru chiar și din zonele cele mai greu accesibile. Așa cum ziceam, are inclusiv această funcție care te avertizează când trebuie să înlocuiești capul de perie.

Periuțele de dinți electrice Philips Sonicare sunt disponibile într-o varietate de modele, unele cu un raport calitate-preț excelent, iar altele mai scumpe pentru cei care sunt ok să plătească mai mult pentru caracteristici mai performante.

Ce dezavantaje au periuțele de dinți Philips Sonicare?

Cost: Periuțele de dinți electrice tind să fie mai scumpe decât cele manuale inițiale și necesită achiziționarea periodică de capete de periuță de schimb.

Necesitatea încărcării: Periuțele de dinți electrice trebuie să fie încărcate pentru a funcționa, ceea ce poate fi incomod dacă uiți să o încarci sau dacă ești departe de casă și nu ai acces la o priză electrică.

Mai puțină portabilitate: Din cauza naturii și dimensiunilor lor, periuțele de dinți electrice pot fi mai puțin convenabile pentru a fi luate în călătorii.

Atenție la presiunea folosită. Așa cum ziceam, ai grijă să nu aplici prea multă presiune atunci când îți perii dinții cu Philips Sonicare, chiar dacă ea vine cu senzor de presiune, care să te avertizeze. Dacă aplici prea multă presiune, îți poți răni dinții sau gingiile, provocând recesiunea gingivală.



Lasă un răspuns

Site creat de