Politic

Premieră în România. Funcționarul public hologramă – un nou proiect al Primăriei Cluj-Napoca

holograma primaria cluj

Primăria Cluj-Napoca ne surprinde mereu cu noi proiecte, unul mai inovativ ca altul, iar toate acestea pentru confortul și în favoarea cetățenilor. După ce au anunțat că noul robot denumit „Antonia” va întâmpina clujenii și le va oferi informații referitoare la problemele întâmpinate de aceștia în relația cu instituția, primăria anunță că următorul proiect la care se lucrează deja este funcționarul public hologramă.

Holograma va răspunde la întrebările cetățenilor, ajutându-i să afle mai repede și mai ușor ceea ce îi interesează: unde trebuie să se prezinte pentru anumite probleme și ce anume trebuie să facă. Deși nu s-a stabilit încă ce înfățișare va avea noul funcționar public, suntem convinși că acesta ne va fi de mare folos tuturor.

Pentru a evita situațiile în care cetățenii ajung în departamentele greșite în anumite situații, holograma îi va direcționa în funcție de problemele lor în locul potrivit.

Dacă funcționarul public robot va fi disponibil operțional doar începând cu data de 15 aprilie, suntem curioși când ne vom bucura de ajutorul hologramei. Toate aceste inovații fac parte dint-un proiect foarte complex la care se lucrează și care se numește SMART CITY. Până acum au fost implementate nu mai puțin de 47 astfel de proiecte iar primăria anunță că lista nu se va opri aici.

O nouă premieră la Cluj. Primul funcționar public virtual din România „lucrează” la Primăria Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de