Studentie, Important

Săptămâna Bobocului la Cluj: Activități, evenimente, filme în aer liber și numeroase surprize

Săptămâna Bobocului la Cluj

Un nou an universitar marchează o nouă ediție a proiectului „Săptămâna Bobocului”, organizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB).

În perioada 7-15 octombrie, studenții, în special de anul 1, sunt așteptați la diverse activități prin care își pot face prieteni, își pot dezvolta abilitățile sociale și pot descoperi Clujul într-o notă distractivă.

Timp de o săptămână, bobocii din cadrul Universității Babeș-Bolyai și nu numai, pot participa la seri de chităreală și filme în aer liber, în colaborare cu Asociația Studenților Facultății de Teatru și Film în campusul Hașdeu, respectiv la Facultatea de Teatru și Film.

De asemenea, pot învăța diferite dansuri, cu ajutorul celor de la The Hive Dance Studio.

Studenții vor putea explora orașul printr-un Hunt și vor avea ocazia de a se distra alături de prietenii lor și alți oameni noi la petrecerile organizate, printre alte activități.

În cadrul proiectului, există și un program numit Local Buddy, unde s-au înscris 560 de studenți. Prin intermediul acestuia, participanții înscriși vor afla tot ce trebuie să știe despre studenția în Cluj-Napoca de la colegii din ani mai mari, în același timp conectându-se și cu alți boboci. 

Pentru a le oferi o acomodare mai ușoară, se vor organiza două activități în Campusul Hașdeu, pe perioada cazărilor în căminele UBB: în 30 septembrie sunt așteptați la Movie Night, iar în 1 octombrie la o seară de chităreală, care va avea loc în Teatrul de Vară.

Programul Săptămânii Bobocului poate fi găsit pe paginile de Instagram și Facebook ale proiectului.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este o organizație studențească dedicată reprezentării și sprijinirii intereselor studenților de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, având ca scop crearea unei comunități universitare vibrante și inclusive. În perioada 2-10 octombrie, se vor desfășura și recrutările membrilor noi, de la toate facultățile Universității Babeș-Bolyai, precum și de la alte universități din Cluj, în cadrul organizației. Lasă un răspuns

Site creat de