De Vazut, Important

UNTOLD fără regrete: Sfaturi practice pentru a evita efectele nedorite ale mahmurelii

UNTOLD fără regrete: Sfaturi practice pentru a evita efectele nedorite ale mahmurelii

În doar câteva zile, Cluj-Napoca se va transforma într-un tărâm al muzicii, culorilor și entuziasmului. Festivalul UNTOLD este pe cale să înceapă, aducând în orașul inimii Transilvaniei fanii muzicii electronice din întreaga lume.

Înainte de a intra în ritmul energic al acestui eveniment extraordinar, ar fi bine să vă pregătiți pentru potențialele capcane ale distracției nocturne.

Astfel, vă oferim câteva sfaturi pentru a naviga cu succes pe mările agitate ale mahmurelii:

  1. Hidratare: Înainte, în timpul și după consumul de alcool, hidratarea este esențială. Alcoolul poate deshidrata corpul, iar deshidratarea poate agrava simptomele mahmurelii. Încercați să alternați fiecare băutură alcoolică cu un pahar de apă.
  2. Alimentație echilibrată: Consumul de alcool pe stomacul gol poate intensifica efectele acestuia. Înainte de a începe petrecerea, asigurați-vă că ați mâncat bine. Optați pentru alimente bogate în proteine și grăsimi sănătoase care pot încetini absorbția alcoolului.
  3. Odihnă adecvată: Lipsa somnului poate face mahmureala și mai grea de suportat. Încercați să vă rezervați suficient timp pentru un somn de calitate înainte și după eveniment.
  4. Sport ușor: Mișcarea poate ajuta la eliberarea toxinelor din corp. O plimbare ușoară sau un pic de yoga poate face minuni.
  5. Evitați amestecul de băuturi: Amestecul de diferite tipuri de alcool poate crește riscul unei mahmureli. Rămâneți la un singur tip de băutură pe noapte.
  6. Consumați alcool cu moderație: Chiar dacă sunteți într-un festival, încercați să vă limitați consumul de alcool. Nu numai că veți preveni mahmureala, dar vă veți putea aminti și mai multe momente minunate de la UNTOLD.

Așadar, nu lăsați mahmureala să vă strice această experiență. Urmați aceste sfaturi și veți fi gata să vă bucurați de festival la maxim!

foto: UNTOLD

Descoperă la UNTOLD: Artiștii mai puțin cunoscuți, dar pe care trebuie să îi veziLasă un răspuns

Site creat de